Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ztracená Míša by měla třinácté narozeniny: Za jak dlouho ji konečně najdou?

Autor: aba - 
25. února 2017
06:40

Michaela Muzikářová má třinácté narozeniny. Přesně měsíc a dva týdny po tom, co po ní policie začala pátrat. Proč ale Míša neslaví doma a proč policie o jejím případu mlčí?

Kdyby vše bylo, jak má být, byla by teď Míša doma a rozbalovala dárky. Nejspíše by i sfoukávala svíčky na narozeninovém dortu a možná by dostala i svého vysněného králíčka, kterého už jednou měla a který jí tolik chyběl.

Nic z toho se ale nestane. Míša je pohřešovaná už měsíc a půl a policie není k jejímu nalezení o nic blíže, než byla v den, kdy se ztratila. Přes všechny informace, zvláště ty o příteli její matky, které v průběhu té doby vyšly najevo, není policie schopná děvče najít.

O případu a stadiu probíhajícího vyšetřování zarytě mlčí. Nezveřejňuje žádné novinky či nic, čeho by se mohla veřejnost, která po Míše pátrá s ní, chytit. Ve skupině na sociální síti, která se zaměřuje na nalezení Míši, si toho lidé všímají a nelíbí se jim to.

„Myslím si, že by především lidi zajímalo, jak vyšetřování probíhá, a hlavně že se nezapomnělo,“ vyjadřuje se jedna z členů skupiny. Je skutečně pravdou, že nové informace o případu policie nepodává. V týdnu prohledávala lesy na Plzeňsku a přilehlou bývalou raketovou základnu, tedy místo, které je na půli cesty mezi Plzní a Ústím, kde se dívka ztratila. Jedná se o trasu, kterou jezdil Otakar S. (†38), přítel matky Míši, který spáchal sebevraždu.

O výsledcích středeční pátrací akce ale policie nepodala žádné zprávy. Prozatím je stále hlavním podezřelým v případu Otakar S., který byl již dříve obviněn ze sexuálního obtěžování nezletilé dívky, jedné z kamarádek Míši. 

kvik.kvak. ( 26. února 2017 00:59 )

To je radost. Sotva jsem se vrátil z dovolenky, už tady zase smďákuje Kačota v převleku. To zas bude válka s klídkem a spol.

kvik.kvak. ( 26. února 2017 00:55 )

Prečo palec dole? Nepáči sa ti niečo??? Heeeeee, povedaj!Heeeeeeeeeeee oslica.

kvik.kvak. ( 26. února 2017 00:53 )

Čo tu smrdíš, stará oslica.

kacota ( 26. února 2017 00:31 )

kvik.kvak. ( 25. února 2017 16:53 )

čobolačka Kacota v nicke osol si mysli, že keby to nenapísala, že by o tom Blesk nevedel.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání