Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Maturant Andrej (19) skončil po večírku s dírou v hlavě: První slova po operaci!

Andreje (19) po maturantském mejdanu někdo zbil! Skončil s dírou v hlavě.
Andreje (19) po maturantském mejdanu někdo zbil! Skončil s dírou v hlavě.  (Autor: Facebook)
Autor: lm - 
15. května 2017
17:41

Měl to být den, na který bude s láskou vzpomínat celý život, Maturant Andrej (19) ale po večírku skončil ve vážném stavu v nemocnici. Neznámí útočníci ho zbili do bezvědomí. Podle Andreje na něj zaútočili bezdůvodně a naprosto nečekaně.

Andrej (19) studuje Střední odbornou školu stavební ve slovenské Žilině. V pátek spolu s přítelkyní Dominikou a partou kamarádů v centru oslavovali poslední školní den, obyčejná zábava ale skoro skončila tragédií. Když si mladík šel odskočit do auta pro bundu, měla se na něj vrhnout skupinka mladých lidí a začít ho mlátit.

Někdo z nich mu zasadil tak silnou ránu, že skončil na zemi s otevřenou ránou na hlavě. „Zničehonic mi vypnulo. Sanitku volal kamarád nebo přítelkyně, nevím. Bolí mě hlava a krvácím,“ popsal mladík serveru Čas.sk.

„Všichni jsme v šoku. Byli jsme u něj, dokud ho nezačali ošetřovat záchranáři. Nepřeji to zažít nikomu,“ řekla přítelkyně Dominika (18). 

Andrej skončil po útoku v nemocnici, kde musel podstoupit operaci. Jeho stav je ale naštěstí stabilizovaný. Policie nyní na případu intenzivně pracuje. Středoškoláci měli vyšetřovatelům sdělit registrační značku vozidla útočníků, takže to patrně nebude trvat dlouho, než se jim je podaří dopadnout. 

Video: Při nehodě džípu zahynuli tři maturanti

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání