Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Martina zbili hokejisté k nepoznání: Zmlátili ho do bezvědomí před zraky jeho manželky a dětí

Autor: shp - 
17. srpna 2017
18:20

Brutální napadení, ze kterého se svírá žaludek. Parta hokejistů se pustila do bezbranného muže a brutálně ho zbila. Vše musela sledovat manželka a jeho děti, které ho poté, co ho mladíci seřezali, musely sbírat zakrváceného ze země. Bitka se stala tak rychle, že se napadený Martin (42) nestačil ani pořádné bránit. Druhý den podal na policii trestní oznámení. 

Krvavý incident se stal asi před měsícem v chatové oblasti Mošovce u slovenských Turčianských Teplic. Mladá rodina z okresu Senec se vydala na výlet do Turce, kde byly přehlídky veteránů. Na chatě opékali špekáčky, ale ve vedlejším domě byla skupina mladíků i s děvčaty, ke kterým se později přidali další lidé. Pak se začali chovat nedůstojně jako hulváti a začali vulgárně nadávat.

Manželce se to samozřejmě nelíbilo, protože s námi byly malé děti, tak jim řekla, aby si zakryly uši, aby to neposlouchaly, že to jsou škaredá slova,“ řekl webu Pluska.sk Martin. Ten samozřejmě neváhal a šel jim říct, aby se chovali slušně, že tam jsou malé děti. Jenže upozornění vyústilo v bitku, po které skončil na zemi.

Byl jsem chvíli v bezvědomí. Ze země mě zvedala manželka s dětmi, byly od krve a křičely, že zemřu,“ vypráví Martin, který na osudný den nedokáže zapomenout, protože něco takového se mu stalo poprvé a doufá, že i naposled. Mladé muže vůbec neznal, a až po příjezdu policie se dozvěděl, že jde o hokejisty. Než se zvedl ze země, nějakou dobu mu to trvalo.

Lékaři ho museli ošetřit, bitka na něm zanechala drsné následky. „Pociťuji nadále bolesti, těžko se mi sedí. Věřím, že se případ prošetří, protože něco takového by se nemělo stát,“ řekl s tím, že podal trestní oznámení na neznámé pachatele. Policie se již případem zabývá. Martinova rodina doufá, že budou útočníci usvědčeni a potrestáni.

V dané věci policie v Turčianských Teplicích začala trestní stíhání ve věci přečinu ublížení na zdraví souběžně s přečinem výtržnictví. Nadále probíhá vyšetřování a vykonávání procesních úkonů,“ řekla webu žilinská policejní mluvčí Jana Balogová. Redaktoři Pluska.sk se snažili zkontaktovat hokejový klub, odkud útočníci pocházejí, ale nepodařilo se jim to.

Oslovili přitom nejvyšší hokejové vedení. „Slovenský svaz ledového hokeje hráči Jakubu Urbánkovi jako reprezentantovi SR uložil zákaz reprezentovat republiku ve formě dočasného vyřazení po dobu 6 měsíců. SZĽH tak rozhodl na základě doposud dostupných informací, které jsou mu o věci známé,“ potvrdil mluvčí svazu Peter Jánošík.

O uvedený případ se zajímáme a sledujeme jeho aktuální vývoj. V ostatním je věc plně v působnosti orgánů činných v trestním konání. SZĽH se k případu vyjádří po ukončení trestního jednání nebo po objevení jiných, ve věci nových skutečností, které by mohly ovlivnit současné rozhodnutí SZĽH,“ dodal mluvčí.

Loni šokoval Slovensko případ muže, která napadl těhotnou partnerku:

Video  Muž zbil těhotnou partnerku. Žena potratila  - TV JOJ
Video se připravuje ...

moiaza ( 17. srpna 2017 19:44 )

Také na Slovensku vítězí pravda a láska.

hnnn ( 17. srpna 2017 19:22 )

Začínám mít z některých sportovců dojem,že jsou stejně jako někteří politici nebo herci,celkem slušně odtrženi od všední reality běžného člověka!Zdá se,že někteří mají pocit,že za prachy si můžou koupit a dovolit cokoliv!Včetně nechutné arogance,sprostoty a agrese,jako v případě těchto Slovenských imbecilů! Náš cyklista König zase přesně ví koho by měl občan volit,kam by neměl chodit s kým se bavit a kdo rozděluje společnost!Zřejmě při jízdě v pelotonu ve svých 29 letech zjistil,že je předurčen prostý a hloupý lid poučit,protože jak sám řekl "Procestoval jsem všechny kontinenty, což člověku dává přehled. Nejen geografický, ale i politický nebo společenský. Není to jako jet do Chorvatska s autem plným konzerv."

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání