Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Marek (21) brutálně zbil dívku (17), další dvě děvčata napadl 300 metrů od budovy policie

Autor: shp - 
28. srpna 2017
16:44

Žilinou obchází strach ze zmetka a agresora, který napadá ženy a dívky. Marek (21) před pár dny zaútočil na mladou dívčinu (17) a brutálně ji zbil. Jak zjistil deník Plus Jeden Deň, v ten samý den napadl další dvě dívky. A to jenom 300 metrů od budovy policie.

Všechno se seběhlo velmi rychle. Mladá skupinka lidí šla posedět do jedné restaurace. „Když jsme se najedli, kamarádi mě šli doprovodit domů. Vtom k nám přiběhla trojice chlapů, kteří zaútočili na dva mé kamarády,“ promluvila o hrůzostrašné situaci sedmnáctiletá dívka. Kamarády se snažila bránit.

Vtom mě surově zbil jeden z nich, který se jmenuje Marek. Dostala jsem dvě tvrdé rány,“ dodává slečna, která několikrát slyšela o bitkách, ale ji samotnou by nikdy nenapadlo, že může být tou, která bude jednoho dne napadená mužem a zbitá pěstmi. Společně s matkou navštívila lékaře a na policii podala trestní oznámení.

Aby toho nebylo málo, agresivní mladík ze Žiliny se přesunul k dalšímu podniku a zničehonic fyzicky napadl další dvě děvčata. „Vycházela jsem ven a dostala jsem pěstí do spánkové části a kamarádku uhodil flaškou do hlavy. Ta následovně zkolabovala,“ řeklo děvče, které chce zůstat v anonymitě.

Na místo ihned vyjeli policisté a záchranka, která zraněné děvče odvezla do nemocnice. V šoku nejsou jen napadená děvčata, ale i jejich rodiče. Ti jsou z mladíkova počínání pohoršení. „Jsem vděčná za odezvu lidí. S jejich pomocí se podařilo v krátkém čase označit za přímého útočníka děvčat právě Marka, protože nebyl sám,“ prohlásila matka jedné z napadených děvčat.

Nesouhlasím s tím, že je potřeba mu ubližovat, ale svoji míru viny za své činy by měl nést,“ dodala. Policie celý incident eviduje. „Jeden z útočníků, 21letý mladík ze Žiliny, byl policií zadržen a předveden na obvodní oddělení. Věc je v stadiu objasňování přestupku proti občanskému spolužití,“ informovala policejní mluvčí Jana Balogová.

Loni došlo na Slovensku k děsivému napadení těhotné ženy:

Video  Muž zbil těhotnou partnerku. Žena potratila.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Taurus70 ( 10. ledna 2019 06:38 )

Nechapu to uz chlapi nejsou chlapi? Vzdyt je to zdechlina jak prase ,ta vojna opravdu chybi😕😕😕

zidoniusek ( 28. srpna 2017 17:44 )

matka napadené mu fandí,tak to nechte ,jak to je!!!!

DBBS ( 28. srpna 2017 17:02 )

To ty holky nemají kamarády ? Počkat si na toho zkur.vysyna a dojebat ho do křesla...krypla.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání