Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Magdu (†27) v egyptské nemocnici před smrtí spoutali: Unikly šokující záběry bezpečnostních kamer

Autor: aba - 
9. května 2017
13:44

V oblíbeném egyptském turistickém centru Hurghada zemřela za velmi nejasných okolností mladá žena. Po uplakaném telefonátu, v kterém Polka Magdaléna Žug, prosila přítele, aby ji odtamtud dostal, byla hospitalizována v nemocnici, kde po pár dnech zemřela. Podle zprávy utrpěla mnohočetná zranění následkem pádu z výšky. Teď uniklo video, na kterém je vidět Magda v nemocnici, jak se pokouší uprchnout.

Video bylo podle data na obrazovce pořízeno 30. 4. a je na něm vidět Magda, jak vchází do nemocnice a u dveří se o něčem vášnivě dohaduje se zaměstnanci. Poté měla ztratit vědomí, a když se o několik hodin později probudila, pokusila se o útěk.

Sestřih z bezpečnostních kamer umístěných v nemocnici ukazuje dívku, jak se opakovaně vrhá na mužské zřízence a nenechá se uklidnit, dokud ji čtyři z nich nevezmou za ruce a nohy a neodnesou pryč. Na dalším střihu vidíme, jak Magdu vezou připoutanou za popruhy na lůžku.

Podle výpovědi sestry z nemocnice se jí mělo podařit uvolnit popruhy, odstrčit zdravotní sestru a vyskočit z okna. Tým nemocnice jí měl poskytnout první pomoc a převézt do specializované nemocnice v Hurghadě, kde později zemřela.

Celý případ je ale velice nejasný a rodina mrtvé Magdy žádá vyšetřování. Bojí se toho, že její podivné chování bylo způsobeno drogou, kterou jí mohl někdo hodit na místní diskotéce do pití. Svému příteli se totiž přestala ozývat, a když se s ní přes delegáta cestovní společnosti konečně spojil, Magda mu do telefonu plakala a prosila ho, aby ji odtamtud dostal. Co se ale stalo mu nechtěla prozradit.

Ve stejný den dostala rodina zprávu, že se žena psychicky zhroutila a je v nemocnici, za dva dny už byla mrtvá. Oficiální zpráva tvrdí, že dívka zemřela na rozsáhlá zranění způsobená pádem z výšky, když skočila z okna.

Rodina a přátelé ale odmítají věřit bezdůvodnému psychickému zhroucení a přiklánějí se k verzi o tom, že někdo dal Magdě do pití drogu a mohl ji potom i znásilnit, což by vyvolalo psychické problémy. Rodina si vyžádala pitvu v Egyptě a znovuohledání těla po jeho převozu do Polska. 

pavucinka ( 9. května 2017 17:08 )

Existuje pojem "právní domněnka", ale ten se užívá zřídka. a jen když se samozřejmě i používat chce.

pupak ( 9. května 2017 16:06 )

Jede na dovolenou ke kozom..ům, zfetuje se jak hovado a zkalí. Aspoň se to nerozmnoží.

inkvizitor ( 9. května 2017 14:11 )

Dobře jí tak! Mladá kurwička dostala po zásluze, co si zasloužila a další tam zase pojedou a budou čmoudům hulit rákosy.....

ivuska1 ( 9. května 2017 14:09 )

A zase napisu, ze neverim, ze Kramny je vrah. Za podivnych okolnosti v Egypte zemrelo uz tolik turistu z ruznych statu ( hlavne krestanskych ). A pripad Kramneho mel tolik zahad , ze soud nemohl Kramneho odsoudit !!!! A at mi tady nikdo nerika , ze soud mel presvedcujici dukazy !!!!

dandova ( 9. května 2017 14:05 )

Že tam vůbec někdo leze. Chudák holka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání