Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mrtvá Petra (†45) ze sauny na Jičínsku: Tušila, co se stane?

Autor: Tomáš Koníček, Ivan D. Hladík - 
19. dubna 2017
19:18

Matka s dcerou tragicky zemřely, když se jim zasekla v sauně klika. Mladší z žen Petra P. malovala energetické obrazy a milovala vesmír. Rovněž věřila, že je vše přesně tak, jak má být. Byla smířená i se svou smrtí?

Mladší ze zemřelých žen malovala tzv. multidimenzionální a energetické obrazy. Společně s kamarádkou Ludmilou K. se před deseti dny sešla na společné vernisáži na radnici Prahy 3, jejich obrazy budou k vidění ještě týden.

Video  Dvě ženy na Královéhradecku zemřely v sauně. Nemohly se dostat ven  - TV Prima
Video se připravuje ...

Je až paradoxní, že jedním z výstavních míst je i sauna v Kralupech nad Vltavou. Právě kamarádka Ludmila informovala na Facebooku o smrti Petry. K její fotce připsala: „Péťo, šťastnou cestu domů.“

Obě malířky zřejmě věří na vesmírnou energii. „Nějak jsou tyto dny smutný. Umřela mi nečekaně kamarádka. Petra říkávala, že je vše, jak má být,“ psala Ludmila v dalších komentářích.

Video  Smrt v sauně: Kdy může relax skončit tragédií?! 
Video se připravuje ...

Petra P. se narodila v roce 1972 v Turnově, nyní žila v Kralupech nad Vltavou. K malování se po přestávce vrátila v roce 2015.

zednik ( 19. dubna 2017 23:56 )

Tohle vypadá na trip. Z 60.let min. století se prý zas vrací do módy...

majojo ( 19. dubna 2017 23:51 )

Ano, tušila, co se stane a proto ulomila kliku.

xmarek ( 19. dubna 2017 23:40 )

Ono vědět co se stane může mít i výhodu: https://goo.gl/iKiiV3 Lidi pak čumí a díví se. A není větší legrace jak někdo řve, že nemá co do huby. Takže "Navrhuji sníst psy".

Janina400 ( 19. dubna 2017 22:17 )

 Přesně takhle malovala synova expartnerka. Když si zahalila takových "uměleckých děl" vyprodukovala nepočítaně. Měli to rozvěšené po bytě a já jsem při pohledu na to umění měla depresi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání