Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Smrt dvou žen v sauně šokovala svět! O případu píší i v zahraničí

Autor: haj - 
17. dubna 2017
17:57

Matka s dcerou zůstaly v sobotu večer uvězněné v sauně kvůli zlomené klice. Obě ženy bohužel zemřely. Tragický příběh, jenž se odehrál v Robousicích na Jičínsku, zaujal ovšem i zahraniční média. Informovaly o něm totiž britské deníky Mirror a Daily Mail.

„Majitelce sauny se zdálo, že ženy dlouho nevycházejí, šla je zkontrolovat a našla je ležící na zemi,“ citovaly oba weby mluvčí policie Ivu Kormošovou. Zatímco Mirror tématu věnoval jeden delší článek, konkurenční Daily Mail publikoval o případu hned dva materiály. V druhém textu byla navíc doplněna informace, že ženy se nemohly dostat ven kvůli rozbité klice.

Čtenáři se v komentářích pod články často podivovali nad tím, proč dveře sauny vůbec měly kliku a proč zde nebylo nainstalováno nějaké nouzové větrání. Někteří dokonce spekulovali, zda se nejednalo o vraždu.

Tuto možnost nyní prošetřuje policie. „Kriminalisté zahájili šetření ve věci úmrtí dvou žen. Jejich prověřování by mělo vyvrátit, nebo potvrdit, zda vůbec došlo k nějakému trestnému činu. Stejně tak se může jednat o nešťastnou událost. Jejich úkolem je všechny okolnosti prověřit,“ uvedla policejní mluvčí.

První pomoc může zachránit život. Umíte ji poskytnout? Podívejte se na video:

dietr ( 17. dubna 2017 22:28 )

Němce určitě šokuje, že češi vědí, co je to sauna, tak jako za komančů nechápali, že nežijeme v jeskyních.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání