Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Krásná dívka (†23) vysílala živě na internetu svou smrt: Zemřela při autonehodě

Autor: shp - 
25. března 2017
20:20

Byla mladá, krásná a nerozvážná. Tatarka Sitora Baratova (†23) vysílala jízdu v autě živě na internetu. Bavila se, smála se a povídala přímo do kamery mobilního telefonu. Jenže pak ztratila kontrolu nad vozem a bylo zle!

Sitora kvůli streamování nedávala pozor na to, co se děje na vozovce. Kdyby sledovala pozorně vozovku, mohla ještě žít. Dívka přejela se svým vozem Daewoo Matiz do protisměru, kde se srazila s protijedoucím autobusem.

Srážka byla ohlušující a drsná. Krásnou dívku vyhodila z vozu. Na místě byla mrtvá. Všude byla krev. Všichni kamarádi trnuli strachy, jestli Sitora přežila. Sledovali ji na streamu. Pak přišla zpráva nejhorší – dívka je mrtvá.

Náraz byl tak silný, že dokonce i v autobuse došlo k zraněním. Pět lidí skončilo s odřeninami, šrámy a modřinami, ale nikdo z nich není v ohrožení života. Z tragédie, při níž zemřela krásná dívka, plyne ponaučení: Při řízení se skutečně věnujte řízení.

alfasamec ( 26. března 2017 15:32 )

A získala cenu Roberta Darwina...

bibs_7 ( 26. března 2017 11:00 )

Moc se tesím, ze to dopadlo jak to dopadlo. Jezdila jak svine, hlupáqcek samolibý, oci místo na silnici jenom na svým pitomým mobilu. Desná radost ze sejmula jenom sebe sama, palec nahoru, a veliké YES za tuhle sluzbu lidstvu, ze se odstranila z jeho genofondu. Díky ti, debilko.

y1xcvbnm ( 25. března 2017 21:33 )

Krásná dívka s přezdívkou Kravěna

tarka ( 25. března 2017 21:16 )

panebože, to byla neuvěřitelná blbka, hlavně že nevzala na onen svět nikoho s sebou.....

syrucek ( 25. března 2017 20:38 )

tak hlavně že to všichni přežili a odnesla to jenom slepice

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání