Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Smrt v přímém přenosu: Žena živě vysílala, jak umírá její přítel, kterého zastřelil policista

Autor: shp, štš - 
7. července 2016
21:07

V extrémně vypjaté situaci zachovala chladnou hlavu a natočila video, které možná usvědčí z vraždy policistu. Když strážník zazmatkoval a zastřelil jejího neozbrojeného přítele Philanda Castila (†32), vzala Lavish Reynoldsová chytrý telefon a umírajícího partnera i šílejícího strážce zákona natočila a smrt vysílala živě na internetu.

Děsivá událost se odehrála v americké Minnesotě. Vůz, který Afroameričan Castile řídil a v němž Lavish seděla na místě spolujezdce, zastavil policista. Philanda vyzval, aby mu předložil doklady. Muž sáhl do přihrádky a policista na něj bez varování asi čtyřikrát vystřelil!

Následující hrůzu už Lavish natáčela a živě streamovala na Facebooku. „Policista právě střelil mého přítele. Vyzval ho, ať mu dá doklady. Když pro ně přítel, který policistu pro jistotu upozornil, že má zbrojní pas a v autě má zbraň, sáhl, čtyřikrát na něj vystřelil,“ popisuje žena chladným hlasem.

Video  Žena natočila smrt přítele. Vše vysílala živě na Facebooku.  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Řekl jsem mu, ať neschovává ruce,“ ječí hystericky policista, který stále míří do otevřeného okénka pistolí. „Řekl jste mu, ať vám dá doklady a pak jste ho čtyřikrát střelil,“ opáčí žena a policista, který zní, jako by měl na krajíčku, zakřičí: „Do hajzlu!

Philand mezitím přestane sténat a nehýbe se. Až v tu chvíli se Lavish zděsí a začne panikařit. „Ježíši, prosím, ať není mrtvý, ať není mrtvý. Strážníku, řekněte mi prosím, že jste ho nezabil, řekněte mi, že takhle neumře…“ Ženu pak odvedou policisté do svého vozu, kde děsivý přenos končí.

karelr4 ( 26. března 2017 13:25 )

Maled komunista, nejdřív si o problému něco zjisti a pak tady piš, ale né takové Malá děvko komunistická to máš ze školení VUMLu kraviny, co tady pliveš.

karelr4 ( 26. března 2017 12:40 )

Hlavně že na rozdíl od USA, rusko u nás zařídilo nástup komunistů a čtyřicet let nás okupovalo. Rusko zakázalo USA nás ve válce osvobodit, protože jsme spadali do oblasti jejich zájmu. Přitom nás přijeli údajně osvobodit až den po skončení války.Pak jsme den osvobození oslavovali, až den po válce. ustecky-kraj/rudoarmejci-po-valce-znasilnovali-kradli-a-vrazdili-dokud-neodesli-20150519-hj6y.html Máš mezery ve vzdělání komunisto! Zdroj: http://www.denik.cz/ustecky-kraj/rudoarmejci-po-valce-znasilnovali-kradli-a-vrazdili-dokud-neodesli- 20150519-hj6y.html

maledivy2016 ( 9. července 2016 13:43 )

Amerika je centrum zla v celém světě, to každý civilizovany a normální člověk viděl a vidí.! Děkujeme Bohu, že existuje Rusko a Putin! Odjakživa si USA hrají na četniky v celém světě kde zasejí zlo a pak ho jdou jako řešit, ale přitom jim jde pouze o nerostné bohatství! USA je zlo, ne Rusko!

dzambulka007 ( 9. července 2016 00:08 )

Tohle je ale známá věc, že když polda vyzve k předložení dokladů, tak lidé nemají otevírat přihrádku právě kvůli možnosti mít v ní zbraň. V takových případech policie skutečně střílí. Po revoluci, když se začalo jezdit do USA, byli na to lidé upozorňováni. Čech to ví a blbý negr narozený v USA ne? Jedna opice vykládá poldovi o zbrani, asi si to mohl vyložit všelijak a druhá si to natáčí.

honzina ( 8. července 2016 08:43 )

Přesně to mě napadlo, že by ho v tu chvíli aspoň obejmula, to ne, natáčí si video. Kdo ví, jestli to nebylo nahraný, na takový podrazy mozky mají, ale na slušný chování jim buňky asi nedorostly.

Zobrazit celou diskusi