Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Měla byste zemřít, jste horší než prase, řekl v živém vysílání muslim ženě

Autor: shp - 
7. května 2015
20:23

Měla tu odvahu, že v Texasu uspořádala antiislámskou výstavu Nakresli proroka. Dopadlo to tragicky, dva radikálové zaútočili na ochranku akce, poté byli zastřeleni. Autorka akce Pamela Geller (56) od té doby dostává jednu hrozbu smrti za druhou. Přesto znovu ukázala, že se nebojí, když vystoupila společně s muslimským imámem v živě vysílané talk show. Anjem Choudary jí před zraky vyhrožoval smrtí, ona to však přesto ustála.

Po krvavém incidentu přijala Geller pozvání do talk show zpravodajské televize Fox News, kterou uváděl moderátor Sean Hannity. Ten divákům nejdřív připomněl popravy radikálními islamisty, znásilňování žen i jejich méněcennost v muslimské společnosti.

Vy chcete, aby zemřela,“ prohlásil Hannity. „Ujasněme si, že nemluvíme o Mickey Mousovi nebo Donaldu Duckovi. Mluvíme o lidech, kteří úmyslně uspořádali soutěž v urážení proroka Mohameda,“ prohlásil Choudary, který dříve prohlásil, že vlajka islámu bude vlát na Bílém domě.

Měla by být postavena před soud šaría, souzena a při shledání vinnou, odsouzena k trestu smrti,“ prohlásil Choudary. Když mu Geller odvětila, že není muslimka, aby takto byla souzena, začalo drsné hádání, které musel moderátor několikrát přerušovat.

Říkala jste si o hrozbu smrti. Jste horší než prase,“ řekl poté muslimský imám a to byla poslední kapka. Moderátor prohlásil opakovaně na hlavu muslima: „Jste patetický, jste patetický, jste zlý a patetický.“ Poté ukončil přenos.

Pravicová antiislámská aktivistka uspořádala výstavu, jejímž cílem bylo zamezení islamizace Spojených států. Radikálové Elton Simpson (†31) a Nadir Soofi (†34) zaútočili na ostrahu výstavy, zranili ji, ale byli zastřeleni policií.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

OndraLbc ( 30. května 2016 12:23 )

 Seber se a táhni zpátky do pravěku, neandrtále!

schelly ( 29. května 2016 12:17 )

Muslimové jsou horší než prasata, ať neuráží bílé ženy a ani nevinná zvířátka. Tahle havěť mezi nás nepatří.

xxmord ( 2. září 2015 00:25 )

Tobě by měli a tvojemu tatovy už mělu něco uřezat.. Ten pán co tam bydlí je asi co? IS..

leiah ( 1. června 2015 13:25 )

Poznámka pro překladatele: Donald Duck je česky kačer Donald. Mickey Mouse se používá i v češtině, Donald Duck nikoliv.

danielsisa ( 31. května 2015 16:11 )

Ať táhnou odkud přišli a tam ať si hlásají ty prašivé *** co chtějí. Islám je víra založená na nenávisti a násilí. Něco takového by źádná civilizovaná země nikomu neměla trpět a měla by proti takovému jednání tvrdě zakročit!!!

Zobrazit celou diskusi