Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Policisté mají stopu po Míše (13)? Hledali na novém místě!

Autor: aba - 
20. března 2017
20:25

Policisté již přes dva měsíce pátrají po pohřešované Míše Muzikářové, která se ztratila 11. ledna. Po většinu času pročesávají lesy na Plzeňsku, které jsou spojené s jiným aktérem případu – Otakarem S. (†38), přítelem matky Míši, který spáchal sebevraždu. Teď ale změnili místo pátrání.

Po Otakarově sebevraždě vyšlo najevo, že kromě toho, že byl obviněný z obtěžování nezletilé a nabízel jí peníze za sex, jeho telefon a tím pádem i jeho pohyb sledovala policie už od začátku případu.

Sledování dovedlo policii do lesů na Plzeňsku, blízko bývalé vojenské základny, kde se Otakar i poprvé pokusil o sebevraždu. Celou základnu opakovaně prohledávali policisté se psy, kteří jsou speciálně cvičení na hledání těl, zatím ale bez úspěchu.

I v pondělí vyjeli na místo policisté s psovodem, tentokrát ale podle informací TV Prima zaparkovali policejní vůz na druhé straně lesa než tam, kde hledali předtím. Teď prohledávali část lesa, od které je základna vzdálená zhruba jeden kilometr. Prozatím ale stále bez úspěchu.

Policisté prohledávají toto místo kvůli spojení s Otakarem S., který se tu pokusil spáchat sebevraždu. Také je tento les na půli cesty mezi Plzní, kde muž pracoval, a Ústím nad Labem, odkud se dívka ztratila.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE

zajem ( 27. března 2017 17:49 )

Přesně tak i když o tom pokusu sebevrazdy a psych.take bylo ticho .Tak kdoví,či to není práce cajtu.

martina.k ( 27. března 2017 17:25 )

Novy clanek, tak pojdme

martina.k ( 27. března 2017 17:23 )

A chodili kourit ven

martina.k ( 27. března 2017 17:18 )

Jj, presne tak, pritom na fotkach mela popelnik v kuchyni na stole

osol ( 27. března 2017 17:01 )

ked boli v tom hoteli cez vikend, tak tesne pred jeho smrtou, kedze sa obesil v pondelok. ale vtedy pisali, ze vraj tam visel uz od soboty, niekde to pisali, no nemusela to byt pravda. cize ho nesledovali ani tam ani tam.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání