Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Matka pohřešované Míši změnila chování! Jsou rozhodnutí, která nevrátíš zpět, napsala

Autor: ljš - 
8. března 2017
13:01

Už žádné nacistické symboly, ale citáty plné bolesti. Matka pohřešované Míši Muzikářové už téměř dva měsíce žije v ústeckém bytě, aniž by věděla, co se s její dcerou stalo. Své bolesti dala průchod na Facebooku.

Matka pohřešované Míši Eva M. si pod tíhou kritiky, která se na ni snesla za její neonacistické příspěvky na různých sociálních sítích, založila na Facebooku nový profil. Na něm se, alespoň co se veřejných příspěvků týče, chová daleko zdrženlivěji.

Sdílí především obrázkové citáty, které prozrazují, že stále cítí obrovskou bolest. „Jsou bolesti, na které není lék… Jsou rozhodnutí, která nevrátíš zpět… Jsou vzpomínky, které nikdy nevymažeš… Jsou lidé, na které nikdy nezapomeneš…,“ píše se například v jednom z nich.

Lidé Evu M. po Míšině zmizení kritizovali také kvůli tomu, že na rozdíl od jiných rodičů pohřešovaných dětí odmítla vystoupit v médiích a uzavřela se do sebe. Právě jim zřejmě patří další text, který sdílela o víkendu. „Ti nejsilnější lidé jsou zároveň nejcitlivější. Ti, kteří se nejvíc starají o druhé, obvykle sami takovou péči potřebují. Těm nejlaskavějším lidem často někdo ubližuje. A kdo vypadá šťastný, může se uvnitř hodně trápit. Je dobré podívat se člověku i tak nějak za úsměv. Možná uvidíte, kolik je tam skryté bolesti,“ vzkázala.

Video  Tady policie hledá Míšu z Ústí: Raketová základna na Plzeňsku.  - David Malík
Video se připravuje ...

Po Míše Muzikářové pátrá policie od 11. ledna, kdy nepřišla do školy. Z jejího zmizení byl podezřelý partner její matky Otakar S., který následně spáchal sebevraždu. Ani jeho smrt ale k nalezení holčičky nevedla. Policisté po ní v posledních dnech pátrají v areálu bývalé raketové základny u Kralovic na Plzeňsku. Skutečnost, že do akce zapojili psa vycvičeného na hledání mrtvol, ale bohužel do případu nevnáší mnoho naděje.

Klíčové zvraty, důkazy a podezření: Vše o pohřešované Míše Muzikářové najdete ZDE››

jirsbe ( 9. března 2017 02:27 )

to video je pod nazvem zivot a smrt otakara.S kdo byl a jakou ulohu v zivote misi

sporta.k ( 9. března 2017 01:30 )

To jo! A i u ostatních diskuzí k článků k Míše, ale tam chodit nebudu , tady stačí.

martina.k ( 9. března 2017 01:21 )

Jj, ale taky tam jedou pecky

martina.k ( 9. března 2017 01:18 )

Co myslis ty?

sporta.k ( 9. března 2017 01:15 )

Blb Kelenda nepoznal tanec , tam jsou horší diskuze a pravopis jak tady

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání