Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Teta pohřešované Míši (12): Obávám se, že dobře to neskončí!

Autor: lm - 
28. ledna 2017
18:00

Už je tomu 17 dní ode dne, kdy se ztratila 12letá Míša Muzikářová z Ústí nad Labem. S každým dnem je šance na její nalezení menší, rodina to ale nevzdává a do pátrání po ní se v sobotu zapojila i její teta. Obává se ale nejhoršího...

„Člověk stále doufá, že to je špatný sen. Že třeba si najednou přečtete zprávu, že se našla,“ řekla televizi Barrandov teta pohřešované Míši Muzikářové (12). Ta se dnes zapojila do pátrání dobrovolníků na Střížovickém vrchu. „Těch variant, co člověka napadá, co se mohlo stát, ani nebudu raději rozebírat. Obávám se, že dobře to neskončí,“ přiznala s tím, že si nemyslí, že je její neteř v Ústí nad Labem.

Video  Teta pohřešované Míši promluvila: Obávám se, že dobře do neskončí!  - TV Barrandov
Video se připravuje ...

Dívka zmizela pravděpodobně 11. ledna, kdy nepřišla do školy. Její matka nahlásila pohřešování tentýž den vpodvečer. Ráno kolem 5:00 odcházela do práce, dívku ale nekontrolovala. Dívčin telefon byl naposledy aktivní 10. ledna večer. Od večerních hodin 11. ledna je školačka vedena v databázi jako Dítě v ohrožení.

VŠE O POHŘEŠOVANÉ MÍŠE NAJDETE ZDE>>

Michaela Patricia Muzikářová je asi 155 až 160 centimetrů vysoká, hubené postavy. Má lehce zvlněné hnědé vlasy na ramena, má šedé oči a nosí brýle s fialovými obroučkami. V době odchodu z domova měla na sobě pravděpodobně prošívaný kabát ke kolenům a tmavé kozačky s bílou kožešinkou. S sebou měla růžový školní batoh značky Nike.

pansymarie ( 8. února 2017 16:01 )

Je samozřejmé, že je zahrabaná v místech, kudy jel jednoruký přítel maminky, než ho našli opilého v autě. Jinde nemá smysl hledat.

alfasamec ( 29. ledna 2017 13:00 )

Naděje umírá poslední, musíme věřit, že se najde živá a zdravá. Jestli-že jí někdo ublížil, nechť se usmaží v pekle.

osol ( 29. ledna 2017 11:18 )

on bol len vybity, tym sa "vypol", nikto ho nevypol

radka1 ( 29. ledna 2017 08:21 )

co děla Matka mišky, kde je mně by zajímalo proč hledaj cizi lidi, a Matka s Babičkou sedej doma, a čekaj až naprší a uschne

martina.k ( 29. ledna 2017 00:14 )

Ano, to je dobre, good night, taky to balim

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání