Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Teta ztracené Míši (12): V rodině byly podivné vztahy, vzájemně jsme se nestýkali

Autor: Helena Lacinová - 
30. ledna 2017
05:02

Na sraz dobrovolníků, kteří v sobotu pátrali po pohřešované Míše Muzikářové (12) z Ústí nad Labem, přišla z dívčiny rodiny jen její teta. Přinesla část oděvu dívky, aby si ho mohli načichat psi. A odsoudila dosavadní chování dívčiny matky.

„V rodině byly prapodivné vztahy, ani nevím proč. Vzájemně jsme se ale moc nestýkali,“ řekla později TV Barrandov teta pohřešované Míši. Chování její matky Evy nechápe v souvislosti se zmizením dcery, ani co se týče zveřejňování nacistických symbolů.

„S tím se vůbec neztotožňuji. Nevím, proč to dělala,“ řekla a za největšího chudáka označila babičku Míši. Ta se o vnučku často starala a nyní velmi trpí.

„Myslím, že Míša není v Ústí. Nabízí se to,“ naznačila. Bojí se ale, že neteř nežije, i když stále doufá v opak. Dobrovolníci prohledávali v sobotu Střížovický vrch, kde ale nelze předpokládat, že by tu někdo, natož dítě, v současných mrazech přežil dva týdny.

Pátrání v lese začalo po desáté hodině a bylo ukončeno ve dvě odpoledne. Pátrači našli jen starý batoh a přivolali policisty. Dorazil speciální tým a policejní mluvčí Veronika Hyšplerová prohlásila, že nález nesouvisel s pohřešovanou.

Matka policisty zajímá

Na svém facebookovém profilu se Míšina matka Eva prezentovala pod jménem milenky Adolfa Hitlera Eva Braun. To samozřejmě neuniklo pozornosti mužů zákona. „Policie určité skutky naplňující podstatu trestného činu zkoumá a zabývá se jimi,“ řekla včera Blesku Veronika Hyšplerová, policejní mluvčí.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE

martina.k ( 30. ledna 2017 16:56 )

To je dobre

martina.k ( 30. ledna 2017 16:53 )

Samozrejme

sportak ( 30. ledna 2017 16:41 )

Můj čas zalomit, haxnu zavěsit hore ,večer kouknu tak ať je něco nové, kloudné.

sportak ( 30. ledna 2017 16:34 )

Zachraňoval!! a zachránil. To se zahojí.

sportak ( 30. ledna 2017 16:32 )

Tak ono to už vyšlo http://tn.nova.cz/clanek/ztracena-misa-sledoval-ji-nekdo-pred-jejim-zmizenim-video.html a když to dočteš dolů, brr ale holku našli živou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání