Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Známý raper promluvil o pohřešované Míše: Doufám, že není pozdě...

Autor: dce - 
27. ledna 2017
13:09

Po Míše se pátrá už více než dva týdny, ale stále bez výsledku. Na sociálních sítích si veřejnost vymýšlí čím dál šílenější teorie, co se mohlo dvanáctileté dívence stát. Celá věc se donesla i k hudebníkovi, který složil Míšinu oblíbenou píseň Polohy hvězd. Přes Facebook Míše poslal vzkaz.

Michaela Muzikářová zmizela 11. ledna. Ráno nepřišla do školy a nikdo neví, co se s ní stalo. Nikdo ji v okolí bydliště nezahlédl, nepomohly ani bezpečnostní kamery. Dívka je stále pohřešovaná a čas hraje proti policii. Naděje ale umírá poslední.

Všichni stále doufají, že se Míša najde živá a zdravá. Fotografie a videa, která v posledních dnech sdílejí lidé na sociálních sítích, člověka zasáhnou přímo u srdce. Míša ráda tančila a očividně si oblíbila písničku Polohy hvězd hudebníka AMCO.

„Když světlo zhasne, tak tancuje, nocuje,“ citovala v poslednímu videu, které před zmizením natočila. Nebylo k téhle písničce ale jediné. Na sociálních sítích to dokazuje i další záznam.

Právě ten Marcus Lazarovski, jak se hudebník AMCO ve skutečnosti jmenuje, sdílel i na své stránce na Facebooku. „Toto mě opravdu mrzí a silně se mě to dotklo. Doufám, že není pozdě a ty se vrátíš domů. Pokud někdo něco ví, tak ven s tím. Vždycky se dá všechno řešit,“ napsal.

Kriminalisté po Míše dál pátrají – prohlížejí stovky hodin záznamů z kamer a prověřují desítky tipů od veřejnosti. Žádné konkrétní informace o tom, kde by dívka mohla být, ale policie zatím nemá. „V souvislosti s pátráním po Míše Muzikářové jsme vyslechli desítky osob, zhlédli již přes stovku hodin kamerových záznamů, vyhodnotili desítky neustále přicházejících poznatků od veřejnosti, zmonitorovali komunikace na sociálních sítích z Míšina okolí a provedli další množství úkonů, které by nás měly přivést na stopu Míši,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE >>

Jana0 ( 28. ledna 2017 21:08 )

 Jste všichni hrozní! Marcus je strašně hodný člověk, že je cikán? Ať je klidně cikán, muslim, černoch..cokoli. Tenhle člověk je upřímný a myslí vše dobře. Míša byla jeho fanynka, a tak se ho to celkem týká. Navíc v tomhle článku nejde o něj, ale stále o Míšu!

russ ( 28. ledna 2017 21:04 )

 Je to normální člověk a vyjádřil ze mu to není lhostejný. . Není to žádná namachrovana hvezdicka. A kdyby třeba utekla kvůli nějakým problémům co holky v jejim veku maji a viděla ze se o ni Amco zajímá mohla by se vrátit. .i kdyz kazdym dnem je ta sance mensi a mensi.. :/

Digitt ( 27. ledna 2017 17:41 )

Cigán co se jen na tom snaží zviditelnit....

sharonbalvanova ( 27. ledna 2017 17:04 )

Doufá,že už není pozdě.Bohužel je.Jistá jasnovidná osoba a kartářka,jenž se mýlí velmi málokdy nám řekla toto :Michalka se jí zjevovala velmi intenzivně asi tak čtvrtý den.Bylo vidět,že bojuje,byla jakoby pod sklem.Opakovalo se to,naléhala.Potom paní viděla jakousi zahradní chatku asi v zahr.kolonii,kdesi u řeky.Pak tam byl muž,nahý.Zneužité dítě vyhozené,to jakoby sklo byl led.Byla ve vodě,pod ledem a sněhem.Je mrtvá.Děcka se grázl zbavil tak,že ji vhodil do vody,živou.Tolik informace. Nepište mi,nenadávejte,nekritizujte.Jen jsem to předala.

buban ( 27. ledna 2017 15:11 )

Známý raper?Zas se nějaký nýmand potřebuje zviditelnit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání