Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policie hledala 14letého Šimona: Našli ho v pořádku, už je zpět u rodiny

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: lm, ČTK - 
29. ledna 2017
21:05

Pátrání po čtrnáctiletém Šimonovi z Rokycanska bylo odvoláno. Chlapec odešel z domova během noci ze soboty na neděli a policisté se obávali o jeho zdraví či život. Chlapec byl ale naštěstí nalezen v pořádku a už je zpět u rodiny.

Policie v neděli 29. ledna vyhlásila pátrání po čtrnáctiletém Šimonovi z Rokycanska. "Z domova odešel zřejmě v noci ze soboty na neděli. V současné době probíhá intenzivní pátrání, může se pohybovat kdekoliv. Ověřujeme i informaci, že by se mohl pohybovat na Berounsku," stálo na policejním webu. Před devátou hodinou policie pátrání odvolala, chlapec byl naštěstí nalezen v pořádku.

"Chlapec rodinu sám informoval, kde se aktuálně nachází. Rodina pro něj pak přijela a společně se v pořádku vrátili domů," řekla ČTK policejní mluvčí Martina Korandová.

Policie vyhlásila pátrání po chlapci v kategorii Dítě v ohrožení, což je Národní koordinační mechanismus pátrání po pohřešovaných dětech. Funguje jako systém včasného varování v případech, kdy může být v ohrožení život nebo zdraví pohřešovaného dítěte. Nadále se pátrá i po 12leté Míše Muzikářové, která se ztratila 11. ledna.

Vše o pohřešované Míše najdete zde>>

 

londynskypes ( 30. ledna 2017 11:11 )

a ted to dat rodicum zaplatit ..!!!

avast ( 29. ledna 2017 20:28 )

Fotky vidím, dvě.

avast ( 29. ledna 2017 20:26 )

Hranice je 15 let.

londynskypes ( 29. ledna 2017 19:56 )

ve 14 je to ještě dite

zednik ( 29. ledna 2017 18:45 )

V době zmizení měl mít na sobě delší černou bundu, oranžovou čepici a černé botasky. Kalhoty tedy neměl, to by mohl být v lednu výrazný poznácaví znak- Ale s tímhle to nebude tak hrozný, odešel opět patrně v noci ze soboty na neděli. 17 dní čte on Míše a chce být taky ve středu pozornosti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání