Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Martin a Aleš ubili kamaráda (†26): Jeho smrt vysílali živě přes Facebook!

Autor: lm - 
17. února 2017
20:17

Dva muži brutálně zbili kamaráda a vše to vysílali živě přes Facebook. Andrej Cekuta (†26) vážným zraněním v nemocnici podlehl. Policisté už zadrželi podezřelé a odvezli je do vazby.

K brutálnímu napadení došlo v pondělí 13. února v půl čtvrté ráno ve slovinské vesnici Podbočje. Aleš Olovec (20) a Martin Kovač (29) brutálně zbili svého kamaráda a vše to živě vysílali přes Facebook. Podle informací slovinských médií byli všichni tři notně opilí.

Celé video má 23 minut a začíná v momentě, kdy je na tom Andrej Cekuta už velmi špatně. Jeden z útočníků vysvětluje, že Andreje zbili, protože urazil matku Aleše Olovece. Útočník se také na videu chvástá, jak si při bití pohmoždil ruce. Muži podle všeho oběti také podřízli hrdlo. 

Policii na živý přenos upozornil jeden z uživatelů, který video sledoval. Policisté útočníky vypátrali asi hodinu poté, zhruba 150 metrů od umírajícího Andreje Cekuty. Napadený mladík bohužel později v nemocnici zraněním podlehl. Útočníci byli zatčeni a umístěni do vazby.

Video před smazáním nasbíralo více než 250 tisíc zhlédnutí a 400 „lajků“. Deník Slovenske Novice proto otiskl článek o incidentu s titulkem „Zemřel, zatímco se Slovinsko dívalo“.

Upozorňujeme, že snímky v galerii jsou drastické povahy a nejsou vhodné pro děti a slabší povahy!

Beckett ( 20. února 2017 00:15 )

To: singhaja . Udělej dobrý skutek do budoucna. Nerozmnožuj se prosím !! Ať tvé narušené geny neohrožují budoucnost planety a lidí na nich. Děkuji

Beckett ( 20. února 2017 00:09 )

Oba dva bych odsoudil k trestu smrti. Pokud nelze, tak doživotí. Tito stydí se označit je za lidi, ani zvířata, spíše " Individua " nemají mezi inteligentními a racionálně uvažujícími lidmi co dělat. Jsou hrozbou pro společnost a je naprosto jedno, zda jeden urážel druhého. Už samotný fakt že šli 2 na 1 svědčí o slabomyslnosti těchto dvou Troglodytů. Těžko kamarádů. Mohu mít s kamarádem diametrálně odlišné názory, ale to ještě neznamená, že ho kvůli tomu ubiji k smrti. Jedinci jako jsou tito dva si nezaslouží žádné slitování. Křeslo, šibenice, kulka nebo doživotí. Hodit do jámy, zahrabat a pokračujeme dál. Kdyby se planeta zbavila těchto primitivů, bylo by mnohem více klidu a míru na celém světě. Už jen to, že si incident nahrávali na video a přenášeli živě na FB je jeden z důvodu, proč bych navrhoval co nejvyšší trest. Rodina " Zavražděného " aby si to šla hodit, když na záznamu vidí jak umírá a nemohou mu pomoci. !! Popravil bych oba dva. A doufám, že to tak dopadne. P.S. Doufámm že tyto stránky sleduje PČR a že ti jedinci, kteří tady sympatizují s těmi VRAHY pochytá a nechá vyšetřit, protože to, co jsem zde přečetl je tragédie. Viz Idiot č.1 "singhaja".

Petr1972 ( 19. února 2017 11:31 )

Pokud si navzájem urážejí matky, nejsou to kamarádi. Tihle kluci jsou výpitkové bez fantazie, kteří nevědí, co se sebou.

denixman007 ( 18. února 2017 20:04 )

HELE TEN TVUJ NAZOR JE ZRALI PRO PSYCHIATRA ZABYT CLOVEKA JEN PRO TO ZE MU NADAVAL DO MAMI JE CHORE A TY JSES BLAZEN KED TVRDIS ZE BYS ZA BYL CLOVEKA JEN PROTO ZE TI NA DAVAL DO MAMI BEZ SE LECIT BY TI TO NEUSKODILO

BobsTlaskac ( 17. února 2017 22:38 )

jediny co nechapu je ten primej prenos. To je medialni degenerace dnesni doby.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání