Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Školačka (†12) se oběsila v přímém přenosu: Otčím ji bil a zneužíval, matka ho kryla

Autor: red - 
13. ledna 2017
09:50

Svět šokoval příběh dvanáctileté školačky Katelyn Nicole Davis z americké Georgie, která si vzala život v přímém přenosu na Facebooku. Po tragédii se rozhodla vystoupit prateta dívky a objasnit, kdo Katelyn k sebevraždě dohnal.

Školačka Katelyn Nicole Davis (†12) spáchala sebevraždu 30. prosince. Dívka se oběsila na stromě na zahradě u domu, ve kterém žila. Celé to navíc vysílala živě po Facebooku. „Omlouvám se za všechno. Opravdu se moc omlouvám za všechno, ale už nemůžu dál. Omlouvám se, že jsem nebyla dost silná. Omlouvám se všem,“ vysvětlovala na videu plačící dívka. Dle svých slov se nedokázala vyrovnat s tím, že ji „sexuálně zneužil její příbuzný“.

O sexuálním zneužívání psala i na svém blogu, který si vedla pod přezdívkou „rozbitá panenka“. Dívka se na něm svěřila s tím, že ji bije a sexuálně zneužívá její otčím a kvůli tomu má často myšlenky na sebevraždu. „Můj otčím mi udělal mnoho věcí, které mu nikdy neodpustím. Fyzicky, psychicky i slovně mě týral,“ napsala dívka s tím, že se ji dokonce „pokusil znásilnit“. „Řekl mi ‚ať se oběsím‘ jen proto, že jsem ho požádala, aby se přestal chovat jako úchyl před mými sourozenci. Nadával mi a nazval mě ‚bezcennou dě*kou‘ a řekl mi, ať se zabiju.“

„Znovu jsem byla nucena se s ním potkat na Vánoce. To byla nejhorší část celého dne. Dotýkal se mých sourozenců. Dotýkal se mě, a i přesto jsme ho museli znovu vidět, NIKDY mu neodpustím,“ stojí v její zpovědi, kterou publikovala tři dny před sebevraždou.

Hrůzné detaily z blogu dívky bohužel potvrdila i její rodina. Na sociální síti se vyjádřila prateta Katelyn, která z celé tragédie viní především její matku. „Její matka držela Katelyn stranou od rodiny. Nikdo z nás nevěděl, co se děje, ale momentálně se to postupně potvrzuje. Ano, její otčím ji bil, nepatřičně se jí dotýkal, ještě nevíme, jestli ji i znásilnil, to je zatím předmětem vyšetřování, dotýkal se i jejích sourozenců ve věku 3 a 4 let. Její matka je kus s**ně, neviděli jsme Katelyn od té doby, co jí byl rok, protože její s**nská matka to zákazala,“ napsala prateta v příspěvku a vysvětlila, že se nesčetněkrát snažila její matku přesvědčit, aby k nim Katelyn pustila. Ta ale vždy odmítla.

„Teď už víme proč. Protože tomu monstru-manželovi dovolila, aby dělal takové věci mé krásné neteřince. A ano, Katelyn své matce řekla, co jí ten muž dělá, a ona s tím neudělala vůbec NIC,“ uvedla dále. „Doufám, že oba shnijou v pekle,“ uzavřela prateta.

hammer ( 13. ledna 2017 17:45 )

jsi obyčejná chlapecká děv...a!

hammer ( 13. ledna 2017 17:42 )

Vy ***i co si z toho děláte strandu a ještě tý holce nadáváte,jste obyčejný odpad společnosti,vyfetla který májí v hlavě nasráno,méněcení,zakomplexovaní ***i,chudinky,který na žádnou holku nemají a sedí jen doma a píšou tady píčoviny....mstí se takhle holkám,protože jim žádná nedá..vlatně jsou to takový malý chlapecký děvky!..

londynskypes ( 13. ledna 2017 16:02 )

dudinka ( 13. ledna 2017 15:55 )

Není to bohužel fake. Škoda... Chudák holka, a vy, co tu omlouváte její zneužívání, jste ubožáci. Nemáte tušení, jaké to je, když se vás nikdo nezastane, ani vlastní matka.

sores ( 13. ledna 2017 10:58 )

Zabít chlapa co neudrží ptáka v poklopci nebo mu ho ufiknout a to bez milosti!Prznit malé děti je to to nejhorší čeho se chlap může dopustit.Pro to dítě to musí být příšerný zážitek,hnus hnusů.Zákony by měly dělat ženy a bylo by bezpečněji na světě,rozhodně ohledně dětí by tresty byly mnohem tvrdší nežli jsou.Mužský se chovají hůř než dobytek když to na ně přijde,tedy ty s tím velmi nízkým IQ určitě!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání