Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Běž do svého pokoje, přikázala máma školákovi (10). Vzal zbraň a zastřelil se

Desetiletý chlapec (ilustrační foto) se zastřelil po hádce s matkou.
Desetiletý chlapec (ilustrační foto) se zastřelil po hádce s matkou.  (Autor: Profimedia.cz, AP)
Autor: lm - 
6. ledna 2017
16:45

Teprve desetiletý chlapeček si sáhl na život poté, co se pohádal s matkou. Ian Sevostjanov se zastřelil kvůli tomu, že mu matka přikázala jít do jeho pokoje. Záchranáři už chlapečkovi nedokázali pomoci.

K neštěstí došlo ve čtvrtek ve floridském městě Clearwater. Olga Grusetskaja se tu ráno po osmé hodině místního času pohádala se svým desetiletým synem a za trest ho poslala do jeho pokoje. Krátce poté se ozval výstřel.

Malý Ian se nějakým způsobem dostal k pistoli rodičů a po hádce s matkou se zastřelil. Na místo byli ihned povoláni záchranáři, ale chlapečkovi už nedokázali pomoci. Ian zemřel po jediném výstřelu.

Policisté případ uzavřeli jako sebevraždu. Otec a bratr chlapce v době tragédie nebyli doma. Vyšetřovatelé nyní vyslýchají rodinu, aby zjistili, kde měli pistoli uschovanou.

"Byl to velmi inteligentní, chytrý, přátelský a šťastný chlapec. Vycházel se všemi dětmi v okolí. Přímo před mým domem hrávali každý večer fotbal. Neumím si představit, jaké to bude pro jeho kamarády, až to zjistí," popsala televizní stanici Fox13 sousedka Lesley Sarchione, která je stejně jako ostatní naprosto zdrcená.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání