Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Milan (†51) zabil expřítelkyni Moniku (†26), protože ho opustila. Pak se oběsil

Autor: haj - 
15. ledna 2017
20:40

V polovině listopadu loňského roku policie našla na louce poblíž obce Kvítkov na Českolipsku zdánlivě opuštěný vůz, v němž ležela uškrcená mladá žena. Na nedalekém stromě pak visel oběšený muž. Záhadné úmrtí dvou lidí policie zatím vyšetřuje, ovšem pitva už potvrdila, že se jednalo o vraždu a sebevraždu.

Monika (†26) žila se svým malým synkem a partnerem Milanem (†51) v domě v Chlumu. Jenže pak přišly problémy a Monika se s Milanem rozešla a prý si našla i novou známost. Zanedlouho poté však byli ona i její expřítel nalezeni mrtví zhruba 15 kilometrů od místa, kde bydleli.

Kriminalisté případ už dva měsíce vyšetřují a zatím nechtěli žádné vyšetřovací teorie zveřejnit. Vše osvětlila až soudní pitva. „Z výsledků pitvy je zřejmé, že mladá žena zemřela v důsledku násilného jednání jiné osoby, nicméně co se týká jednapadesátiletého muže, pravděpodobně spáchal sebevraždu,“ uvedla pro Krimi zprávy policejní mluvčí Libereckého kraje Vlasta Suchánková.

Podle všeho tak Milan neunesl rozchod, a proto Moniku zavraždil a posléze si vzal život. Tuto variantu ostatně potvrzují i kamarádky zesnulé ženy. „Já vím, že s ním měla problémy, on to byl psychopat. Proto od něj utekla, ale že až tak to dojde, to nikdo nevěděl,“ svěřila se v Krimi zprávách jedna z Moničiných známých.

Policie zatím tuto možnost nepotvrdila. „Vyšetřování stále probíhá, ještě nemáme k dispozici veškeré zajištěné stopy, jako biologické stopy a profily DNA,“ vysvětlila mluvčí. Podle informací televize Prima ovšem policie v souvislosti s tímto případem po nikom dalším nepátrá, což rovněž nasvědčuje tomu, že vraždil Milan.

londynskypes ( 16. ledna 2017 12:31 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání