Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kluk (†10) omylem udusil sám sebe před zrcadlem: Hrál snad šílenou internetovou hru?

Desetiletý kuk omylem udusil sám sebe před zrcadlem: Hrál snad šílenou internetovou hru?
Desetiletý kuk omylem udusil sám sebe před zrcadlem: Hrál snad šílenou internetovou hru?  (Autor: Profimedia)
Autor: aba - 
14. ledna 2017
22:18

Alfie Hyett (†10) zemřel v květnu 2016 za podivných okolností. Našla ho jeho matka u něj v pokoji poté, co se vrátila z práce. Alfie byl oběšený a před sebou měl postavené obrovské zrcadlo.

Soud včera uzavřel celý případ jako nehodu bez cizího zavinění. Jeho maminka Luisa Hembrow (43) si ale myslí, že za všechno může šílená internetová hra, která se šíří mezi mladými. Je to hra, při které se účastníci škrtí a sami sebe u toho nahrávají.

Zamezením přístupu kyslíku do mozku se snaží vyvolat stav euforie podobný tomu po užití návykových látek. Výzvě se také říká „hra hodných kluků,“ protože neobsahuje alkohol ani drogy. Taková hra se ale může vymstít a špatně skončit.

Alfie nevěděl, co dělá, a omylem sám sebe oběsil na vlastní šále. Když ho jeho matka našla, byl v bezvědomí a převezli ho do nemocnice, kde ho zkoušeli ještě oživit, ale marně. Pitva určila jako příčinu smrti přerušení dodávky kyslíku do mozku, která měla za následek zástavu srdce. 

londynskypes ( 15. ledna 2017 07:10 )

kdyby byl normalni tak by se neobesil p.a.a.r.chant

lenuschka ( 15. ledna 2017 00:26 )

 Pane Bože, to je zase žvást. Výňatek z článku zahraničního tisku. Autora už zjevně nebavilo přeložit zbytek. Senzace se nekoná, policie vyšetřování ukončila s výsledkem, že kluk se oběsil náhodou. Chudák rodina je z toho zhroucena. Je vidět,ze fakt nemají o čem psát...🙄🙄🙄

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání