Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Otec (†54) se zastřelil v přímém přenosu: Dcera mu neřekla o zasnoubení

Autor: lm - 
24. října 2017
20:30

K šílenému činu se odhodlal čtyřiapadesátiletý muž z Turecka poté, co se nepohodl s rodinou. Ayhan Uzun se v přímém přenosu přes Facebook rozloučil se svými blízkými a pak si dal pistoli k hlavě. Nepomohly ani prosby lidí, aby to nedělal. Muž si přede všemi prostřelil hlavu.

Ayhan Uzun si v přímém přenosu postěžoval, že na něj jeho rodina kašle. Hlavním problémem mělo být, že se jeho dcera zasnoubila a jeho se nikdo ani nepřišel zeptat na svolení. "Nikdo se mě neptal. Nikdo se mnou nejednal jako s mužem. Můj tchán zaujal mé místo a neprávem dal souhlas ke svatbě mé dcery," vysvětluje muž ve videu.

"Čekal bych, že má dcera a rodina přijde a řeknou: Pojď tati, buď s námi. Má žena mi zavolala a řekla mi to. Řekla jsem jí, proč jste mi to nepřišli říct osobně a ona na to: Osobně přijít nemůžeme," pokračuje s tím, že se k činu rozhodl, aby si nikdo nemusel projít tím, čím on.

Muž ve videu také zmiňuje, že si nepřeje, aby dotyčné osoby, kvůli kterým tak trpí, přišly na jeho pohřeb. "Sbohem, odcházím, dobře se o sebe postarejte," říká na videu a poté si přikládá zbraň k hlavě. I přes prosby přátel a rodiny se muž v přímém přenosu zastřelil. Jeho blízcí se ihned vydali k němu domů, ale muži už nebylo pomoci.

Upozorňujeme, že video není vhodné pro děti a slabší povahy!

prycsnima ( 25. října 2017 14:49 )

 Jiný kraj jiný mrav.Měl jít žalovat Alláhovi.

lunatic ( 25. října 2017 14:18 )

Kdyby se tohle stalo mě,no tak se dozajista oběsím ;zbrojní pas jsem vrátil a dceru taky nemám - uvažuju tedy spíše teoreticky,je však třeba být připraven-stejně,jako je tomu např.u stínové vlády

europa ( 25. října 2017 09:22 )

Blba žádná škoda. Tady je vidět, jak tihle lidé uvažují.

reflexx ( 25. října 2017 08:29 )

Ten měl svou dceru hodně rád, ubožák. Škoda, že už mu nikdo nemůže říct, že tohle jeho "poselství" není k ničemu jinýmu, než k k smíchu.

villon ( 24. října 2017 22:42 )

Hoď si to, "dcero"!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání