Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragický konec lásky Pavlíny (16) a Filipa (†17): Dívka ho nechtěla! On brečel na schodech

Autor: Jana Ulrichová - 
7. února 2017
05:01

Hádky a rozchody provázely vztah Pavlíny (16) a Filipa (†17) z Ústí nad Labem. Spolužáci z gymnázia spolu chodili od října. Konec jejich lásky byl tragický. Filip je mrtvý a Pavlína leží těžce zraněná v umělém spánku v nemocnici.

Když sousedé našli minulý čtvrtek v suterénu domu Pavlínu v bezvědomí a zbitou k nepoznání, měli hned jasno. Ublížil jí její přítel Filip. Jejich předchozí hádky totiž slýchával celý dům.

Hádali se i ve škole. „Několikrát se s ním rozešla. Prý to chtěli i její rodiče, nezdál se jim,“ řekla jedna ze studentek gymnázia v Jateční ulici, kde oba chodili do 2. B. „On se s ní rozejít nechtěl. Jednou kvůli tomu dokonce brečel na chodbě školy,“ dodala další ze studentek.

Co se mezi mladou dvojicí minulý čtvrtek odehrálo, není stále jasné. Jisté je jen to, že Pavlínu našel odpoledne soused Lukáš v kaluži krve v suterénu jejich domu. Ve chvíli, kdy lékaři začali bojovat o její život, spáchal Filip sebevraždu. V Neštěmicích skočil pod vlak.

Pavlína teď leží ve vážném stavu v nemocnici. Lékaři nechtějí o jejím stavu informovat, protože si to nepřeje její rodina. Podle informací Blesku ale podstoupila operaci a nyní je v umělém spánku.

Policisté zatím pouze potvrdili, že případ vyšetřují. „Kriminalisté zjišťují, jakým způsobem ke zranění dívky došlo,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Bez dalších podrobností potvrdila i to, že zároveň vyšetřují sebevraždu mladíka, který v Neštěmicích skočil pod vlak.

Nikol01 ( 23. srpna 2019 14:22 )

Filipko všetko najlepšie prajem tam hore. Odpočívaj v pokoji, bratček.

žanyn ( 8. února 2017 11:14 )

Pán asi nezná ono staré přísloví - Když je ruka ........ A některé ženy toho dokáží vrchovatě využívat. (A bohužel i někteří t.zv. chlapi).

žanyn ( 8. února 2017 11:11 )

Pro takovéhle úvahy i autory je jediné řešení. Buďto ono zápaďácké "volné manželství" (které ovšem může dopadnout stejně) či spíše žádné. To staří věděli už dobře. Když svatba a manželství, tak absolutní a bez možnosti rozvodu. (Každý si to mohl rozmyslet už při vyslovení slibu). A když ne, tak žádné. A hledej si buď stejně myslící opač. pohlaví, a nebo nevestince či prodejné seladony pro dámy.

karlamarie ( 7. února 2017 21:50 )

Já myslím,že oni ten rozchod vpodstatě "chápou", ale nechtějí si to přiznat, že by zrovna o něj neměla zájem, vždyť to je ON (jejího srdce šampión), a ONA, (zkrátka tvor ženského rodu)si přece nemůže dovolit se zrovna s ním rozejít!!! Protože když on má o ní zájem, je ona něco, jako jeho majetek a ona je povinna jej milovat, ať se k ní chová jakkoli. On má přece na všechno právo, jen ona ne. Takto to myslí většině mužů (většinou s nízkým IQ, ale i vysokoškoláci nejsou výjimkou). Chytrý ještě nemusí být inteligentní, že?

zednik ( 7. února 2017 15:38 )

A ty víš, že ji zabil a DOBROVOLNĚ skočil pod vlak? Vždyť policie se k ničemu takovému nevyjádřila.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání