Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Filip (†16) v paneláku, kde našli zbitou Pavlínu, před smrtí nebyl? Policie prověřuje kamery

Autor: ljš - 
8. února 2017
10:21

Jedna velká záhada! Tragickou smrt šestnáctiletého ústeckého gymnazisty Filipa a brutální napadení jeho bývalé přítelkyně Pavlíny se zamotává. Kriminalisté údajně prověřují verzi, že Filip v paneláku, kde našli zmlácenou dívku v bezvědomí, v osudnou dobu vůbec nebyl. Proč pak ale spáchal sebevraždu?

Pavlínu našel v suterénu domu na sídlišti Skalka v kaluži krve jeden z jejích sousedů minulý pátek. Obličej měla rozbitý tak, že ji lidé z domu nemohli poznat. V kritickém stavu byla převezena do nemocnice, kde musela být operována a následně uvedena do umělého spánku.

Místní okamžitě pojali podezření, že dívku zřejmě napadl její přítel Filip, protože se s ním rozešla. Podle nich se dvojice často hádala a mladík se projevoval agresivně. Chlapec krátce nato skočil u Povrlů pod vlak, což posílilo domněnku, že zřejmě neunesl, co udělal.

Policie tuto verzi ale zatím nepotvrdila. Podle ústeckého deníku nyní zkoumají záběry z kamer na sídlišti, protože se objevila i možnost, že Filip v době, kdy byla Pavlína napadena, v domě vůbec nebyl.

Světlo do celého případu by mohla vnést výpověď zbité dívky. Ta ale zřejmě stále není ve stavu, kdy by byla schopná výslechu. Nemocnice o jejím zdravotním stavu kvůli věku a na žádost rodiny mlčí.

Filipovi zřídili spolužáci před gymnáziem pietní místo se svíčkami a jeho fotografií. Na škole vlaje černý prapor. Žáci z jeho třídy mají volnější režim, aby se mohli s tragédií lépe vyrovnat.

Pozor, fotogalerie obsahuje snímky z místa činu, které by neměly vidět děti:

Simmie1994 ( 8. února 2017 13:35 )

"Žáci z jeho třídy mají volnější režim, aby se mohli s tragédií lépe vyrovnat." S jakou tragedii, proboha?! Tragedie je co udelal ty holce... to ze zemre takovy hajzl neni zadna tragedie. Spise tim udelal sluzbu spolecnosti.

zajem ( 8. února 2017 12:08 )

Co to za tajemnosti v těch severních cechach?Umlacena v parku,pohresovana Dana,pohresovana Míša,zbita Pavlína a nikde žádná stopa,nic na žádné kameře?

strycbrady ( 8. února 2017 11:24 )

Vojska Doněcké lidové republiky drtí Ukrajince. Čtěte raději Sputnik než Blesk. Na ČT24 ani zmínka, asi se to nehodí přiznat pravdu. Snad to napraví paní Romancovová.

zednik ( 8. února 2017 11:18 )

Sousedé měli jasno. A možná je všechno jinak. Na dívce byla položená lopata a koště , to si s sebou asi nikdo na návštěvu nedonesl. V paneláku, kde se ukradne v momentě snad úplně všechno, se tyhle věci na úklid jen tak náhodně volně povalovali ??

6010 ( 8. února 2017 11:08 )

S tou pietou Filipovi bych ještě počkala.Pokud to udělal, tak si nic takového nezaslouží.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání