Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragická láska: Filip (†16) skočil pod vlak, když jeho přítelkyni Pavlínku (16) našli brutálně zbitou

Autor: Jana Ulrichová - 
6. února 2017
05:50

Obrovskou tragédií skončila láska studentů Pavlíny (16) a Filipa (+17) z Ústí nad Labem. Prchlivý Filip svou dívku zřejmě brutálně napadl a málem ji ubil k smrti. Pak skočil pod vlak.

Pavlína a Filip byli spolužáci, oba navštěvovali gymnázium a chodili spolu do stejné třídy. Sousedé z domu na sídlišti Skalka, kde Pavlína s rodiči bydlí, je tam spolu často vídali. Filipa ale rádi neměli. „Byl agresívní, měl to v sobě. Jednou napadl i mě. Kopl mě dvakrát do břicha. Pak se mi přišel i s Pavlínou omluvit,“ řekla jedna z místních žen.

Podle lidí z okolí se mladí milenci spolu hádali a krátce před tragédií se prý rozešli. Proč pak Filip minulý čtvrtek za Pavlínou přišel do domu, a co se mezi nimi stalo, nikdo neví. Zřejmě se ale mezi nimi rozhořela prudká hádka.

„Všiml jsem si krve na zábradlí. Viděl jsem ji i na zemi, krvavé stopy vedly dolů do suterénu,“ řekl Blesku Lukáš, který pak u vchodu do sklepa zraněnou Pavlínu objevil. Byl to hrozný pohled. Dívka byla v bezvědomí. Ležela v kaluži krve, měla vyražené zuby a obličej rozbitý tak, že ji nepoznal. Záchranáři ji s těžkým poraněním hlavy odvezli do nemocnice, kde ji operovali. Teď je v umělém spánku.

Policisté zatím nepotvrdili, že Pavlínu napadl právě Filip. Místní o tom ale nepochybují. Nasvědčuje tomu i fakt, že v době, kdy lékaři bojovali o Pavlíny život, spáchal Filip sebevraždu. V Neštěmicích skočil pod vlak.

Nikol01 ( 24. dubna 2019 08:06 )

Ľudia je mi z vás z niektorých úprimne zle. Chudák chalan. Nechápem ako môžte písať také primitívnosti. To dievča ho najprv odmietalo a dohovie ako to medzi nimi bolo keď sa stále rozchádzali a potom sa zase dávali dohromady. Neviete prečo sa hádali, v podstate neviete o niečom čo medzi nimi bolo. Slovensko. Neprajníkov hnusných by tu bolo. Neviete radšej napísať ÚPRIMNÚ SÚSTRASŤ alebo NECH JE MU ZEM ĽAHKÁ? Vážne ste takí primitívny?

yarda ( 7. února 2017 06:01 )

Když občas čtu na Zpovědnici co tam řeší jejich vrstevníci, tak se tomuhle ani nedivím. A takoví mi mají jednou vydělávat na důchod.

pjotri ( 7. února 2017 00:59 )

Hihihi, jahodovej ko;ac... hihihi, to je bomba!!

jansochor ( 6. února 2017 18:38 )

Krtku z hor, též si myslíš že je život v base selanka. No jak myslíš

jansochor ( 6. února 2017 18:30 )

Taky pro jeho rodiče je to vysvobození i když to pravděpodobně tak nevnímají. Násilník by se časem neomezil pouze na svoji přítelkyni, ale dopouštěl by se násilí taky proti svým rodičům, takže je to dobře pro všešchny že spáchal tu sebevraždu. Život s takovým násilníkem by byl peklem též pro jeho rodiče, kteří pokud nemají dostatečný nadhled jeho smrti teď litují.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání