Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zabil dceru a dva psy, pak se oběsil: Nenechala jsi mi nic, já ti nechám jen vzpomínky

Autor: aba - 
7. února 2017
21:41

Darren Flux-Edmonds (†44) z Anglie se nesmířil s tím, že ho jeho žena opustila. Začal trpět depresí a jeho situace vyústila v zabití dcery a sebevraždu.

Už nějakou dobu žili odděleně, když ho jeho stále ještě žena Nikki požádala o hlídání šestileté dcerky, protože si potřebovala na hodinu odskočit do práce. Darren souhlasil, ale dvacet minut poté, co Nikki opustila dům, jí přišla hrůzná SMS.

„Nenechala jsi mi nic, a já ti nechám jen vzpomínky,“ zněla SMS. Když si ji žena přečetla, okamžitě zavolala policii a otočila auto, aby se vrátila domů. Dorazila s policií zhruba nastejno. Jejího manžela našli oběšeného na zahradě a holčička ležela v posteli. Vedle ní byli její dva psi, které muž utopil ve vaně.

Policisté se snažili holčičku oživit, ale po převozu do nemocnice museli lékaři konstatovat smrt. Pitva prokázala, že i ona zemřela na utonutí. Podle vyšetřování vyšlo později najevo, že muž několik týdnů před vraždou a sebevraždou docházel k psychologovi a vykládal mu, že mívá noční můry o tom, že zabíjí svoji ženu a dceru. Podle soudních znalců ale nikdo nemohl předpokládat, že hrůzný čin skutečně uskuteční.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání