Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kamarád Míšiny matky se rozpovídal na Facebooku: Míša před "zlým strejdou" utíkala k babičce

Autor: dce - 
19. ledna 2017
16:01

Už devět dní celé Ústí nad Labem pátrá po dvanáctileté Míše Muzikářové. Pohřešování nahlásila její matka minulou středu večer. V celém případu je ale příliš mnoho nejasností a veřejnost na sociálních sítích debatuje o nejrůznějších teoriích. Do jedné z takových diskuzí vstoupil i kamarád Míšiny matky a prozradil něco otřesného.

"Miška neměla Otu ráda," napsal rodinný známý Jan na Facebooku. Ota je partner Míšiny matky, který měl být vyšetřován kvůli obtěžování nezletilé dívky. Jeho jméno se v tomto případě skloňuje až příliš často. Fakt, že ho malá Míša neměla v oblibě, potvrdila už Míšina babička.

Míša se pohřešuje již devět dní - původně se předpokládalo, že zmizela po cestě do školy ve středu ráno. Jenže před pár dny policisté rozšířili okruh pátrání i na úterý. Přidali též informaci, že její telefon byl v úterý večer už vypnutý.

Veškerá pátrání byla marná, podle zveřejněných informací tápe i policie, která zatím Míšu nenašla na žádných záznamech z kamer v širokém okolí. Veřejnost se uchyluje k teoriím o trestném činu a první na ráně je právě Míšin blízký - Ota S.

"Co vím od babičky Mišky, byla raději u ní, když přijel Ota," napsal o muži Jan. "Dal jsem policii papír, na kterém bylo osm bodů, co se týče Oty S. a který jsem sepsal s Evinou matkou na základě toho, co říkala o něm Miška," dodal. Víc už prozradit nechtěl. Otu S. podle serveru TN.cz navíc od Míšina zmizení nikdo z domu, kde rodina bydlí, neviděl!

Na otázku, jak se teď Jan cítí, má jasnou odpověď: "Jaký mám pocit? Vraždil bych, takový mám pocit...," napsal.

Policie vyhlásila pátrání po dívce v kategorii Dítě v ohrožení, což je Národní koordinační mechanismus pátrání po pohřešovaných dětech. Funguje jako systém včasného varování v případech, kdy může být v ohrožení život nebo zdraví pohřešovaného dítěte. Jeho cílem je především zrychlit pátrání a předávání informací. Pátrání po dívce běží nejen v Česku, ale i v zahraničí.

Michaela Patricia Muzikářová je asi 155 až 160 centimetrů vysoká, hubené postavy. Má lehce zvlněné hnědé vlasy na ramena, má šedé oči a nosí brýle s fialovými obroučkami. V době odchodu z domova měla na sobě pravděpodobně prošívaný kabát ke kolenům a tmavé kozačky s bílou kožešinkou. S sebou měla růžový školní batoh značky Nike.

VŠE O ZMIZELÉ MÍŠE MUZIKÁŘOVÉ ČTĚTE ZDE>>

oliiiii3 ( 23. ledna 2017 11:50 )

Babicka si mohla vnucku nechat u sebe, proc ji posilala mamce když dobře vedela ze je to neaka ochmelka. Která ma rada i muzsky, babicka vypada ze je v duchodu. Mohla se o ni postarat sama. Ted by ji nikdo nemusel hledat. Mohla si o ni i soudne zažádat, a ještě by matka posilala alimenty. Takove dite se jen tak samo neschova. Nevypada to dobře. Ale nechci strasit, je to dlouha doba. Preji Misce at je zdrava a ziva.

franta43 ( 21. ledna 2017 09:10 )

Otakar. Že by typické jméno pro pedofila?

Seve ( 21. ledna 2017 06:31 )

Ja by dala te Evci ona jeste bude davat rozumy s tim Janem.Ona je pricina vseho .K vuli pritele a chlastu kaslala na decko a ted bude delat paniku jako.Ona je jedinna stopa kde holcicka je a ten jeji pritel ji pomohl se holky zbavit a rad.Ted maji uz klid.Jen vydrzet ted ten chaos.hledani a cekaji az to vzda policie.Pokud neni stopy je jasne ze ji vynesli oni tak holka ani nebyla nohama na zemi.To uceni,batoh a zapnuti pocitace je zamaskovani ze holka byla sama .Oni ji se resili uz den predem beztak ozrali.Tak uz zacinaji vylizat z dir a mazou nam med okolo huby.Jedine oni jsou stopa.A babka ji omlouva ve vsem uz.Neverte jim tou duverou k ni jak hraji na city holcicka trpi.A co me napadlo jeste ze mohli Misi ublizovat uz dele holka byla nestastna z toho co se deje doma mohl ji zneuzivat matka se smala tomu asi kdyz byla porad ozrala a je mozne ze holka se domluvila s otcem ktery se uz na to nemohl divat a vedel ze ji nemuze dostat do pece treba to vyresil pres kamarada ktery holku odvezl daleko do Ruska k te babicce a tam ji ma ona.Samozdrejmne ze nebude primo u te babicky v Rusku nasli by ji tam ale pokud je tam v bezpeci a ma klid od takovych uchylu tady z domova tak se vlastne nemuze ozvat ponevadz nechce zpatky domu a nema tady zadne zazemi.Kdyby se tajne nekomu ozvala treba kamaradce ale asi tezko jelo by se okamzite pro ni.A otec je moc klidny nejak a dal pracuje ma vlastne ciste svedomi mozna holku vysvobodil od zla.Jen my se tady trapime kde muze byt.To by bylo vyborne kdyby byla ziva a stastna nekde v Rusku u tech lidi z otcovy strany.Ale opet kdyby nemela takove peklo doma a matka ji nehazela vlkum pod nohy holcicka by byla stastna tady.Matka je puvod vseho i ten jeji pedofil .Jen se dovedet ze je ziva zdrava a nechat ji tam holku nevracet ji tady te bande.Prave toho se holka boji a nechce se ozvat .Hlavne at je stastna tam nekde treba.

11karel11 ( 20. ledna 2017 21:46 )

Matka si vodí domů chlapy a dítě tím trpí. Dává přednost chlapovi před vlastní dcerou. Ani bych se nedivil, kdyby Míša utekla z domu.

osol ( 19. ledna 2017 21:46 )

ani zajtra nebude nic nove, to by bolo ihned uz teraz vecer. pochybujem, ze robia v noci, i ked by mohli samozrejme.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání