Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zmizení Míši (12) očima policisty: Naděje klesá každým dnem…

Autor: shp - 
16. ledna 2017
20:47

Pátrání po zmizelé Míše Muzikářové (12) z Ústí nad Labem je stále neúspěšné. Dle odborníků a jejich zkušeností z podobných případů je s postupujícím časem stále pravděpodobnější, že se dívka stala obětí trestného činu. Všichni však doufají, že se stále najde živá a zdravá.

Policisté stále pracují se dvěma vyšetřovacími verzemi. První je, že se holčička stala obětí trestného činu. Druhou, a i přes tragičnost případu stále lepší možností je útěk z domova. Odborníci však říkají, že druhá možnost je s přibývajícími dny čím dál tím menší.

Většinou to trvá den dva až týden, než se děti, které utekly z domova, najdou. Mezitím už se ale většinou ozvou někomu blízkému. Že by kontakt s rodinou nebo kamarády úplně utnuly, se nestává,“ řekl redakci INFO.cz zdroj blízký vyšetřování. To potvrzuje i soudní psycholožka Ludmila Čírtková.

Praktická zkušenost samozřejmě říká, že s pokračujícím časem je udržet naději stále těžší, ale i takové šťastné případy se vyskytují. Takže statisticky vzato by se dalo uvažovat tímhle směrem, ale dokud není zjištěno nic konkrétnějšího, platí, že jsou všechny možnosti otevřené,“ řekla webu.

Míša se pohřešuje od středy. Ráno se ještě přihlásila na Facebook, ale od té doby jako by se po ní slehla země. Odejít měla do školy, která je vzdálená od jejího domova pouhých 400 metrů, ale tam se neukázala. Nezachytily ji ani kamery. Veškerá pátrání po dívence byla zatím bezvýsledná.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte zde

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání