Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chůva z pekla: Batole (2) pálila žehličkou na vlasy

Autor: shp - 
18. ledna 2017
20:40

Své dítě jí rodiče svěřili, aby se o něj pečlivě a láskyplně starala. Ona ho namísto toho bolestivě mučila. Nosipho Nxumalo (21) v New Yorku pálila svého dvouletého svěřence žehličkou na vlasy, aby ho naučila poslušnosti. Její týrání bylo natočenu dětskou chůvičkou.

Maminka Angela Persaud si všimla, že její syn Xander má na prstech a nohou popáleniny. Když si prohlédla záznam z dětské chůvičky, která dění v domácnosti nahrávala, nestačila se divit. Chůva její dítě pálila žehličkou na vlasy, až se dítě svíjí na zemi v bolestech.

Můžete ji vidět s žehličkou na vlasy, jak na ni sahá, aby se ujistila, že je horká,“ řekla Persaud televizi WABC. „A když poté uskočí, protože ho pálí, pokračuje na nohách a poté na rukách,“ popsala hrůznou situaci, kdy byl její syn bolestivě mučen.

Chůva se k týrání doznala. „Byl to dlouhý týden a já jsem byla unavená. Dítě neposlouchalo, tak jsem ho chtěla naučit disciplíně, tak jsem ho popálila žehličkou na vlasy,“ prohlásila Nxumalo. Policie ji za týrání dítěte zatkla.

Video  Chůva z pekla pálila svého svěřence žehličkou na vlasy.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání