Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Aby si mohli užívat sexu, cpali dcerku (†4) drogami: Říkali jim „modré lentilky"

Autor: haj - 
17. prosince 2016
15:51

Krkavčí matka si chtěla užívat sexu s přítelem, aniž by ji vlastní dítě rušilo, a tak udělala něco otřesného. Teprve čtyřleté dcerce nutila různé prášky a drogy s tím, že jsou to bonbonky. Dopovala ji navíc tak dlouho, až se holčičce zastavilo srdíčko a zemřela.

Za ohavné týrání dětí skončila za mřížemi Britka Michala Pyke (37) i se svým bývalým partnerem Johnem Ryttingem (40). Jejich sexuální choutky stály život teprve čtyřletou dívenku Poppy Widdison. Tu v roce 2013 našli záchranáři ve špinavém bytě v Grimsby v britském hrabství Lincolnshire. Dítě vůbec nereagovalo, bylo modré a nedýchalo. Zemřelo na srdeční zástavu.

Důkazy z pitvy sice nebyly průkazné, z vlásků holčičky však lékaři poznali, že v sobě měla doslova koktejl z drog – heroin, ketamin a různá sedativa včetně diazepamu. Její dva vrahy usvědčily esemesky, které si dvojice vzájemně posílala. V nich byly tablety zmíněného léku označeny jako „modré lentilky“. Pár je dívence nutil prý proto, aby se mohli nerušeně oddávat sexu.

Jak zaznělo u soudu Hull Crown, drogy Poppyinu smrt přímo nezpůsobily, ovšem na jejím stavu se podepsaly společně s dlouhodobým špatným zacházením a zanedbáváním. Kromě toho byla Michala obviněna i z psychického zneužívání na základě výpovědi sousedů, kteří ji opakovaně slyšeli, jak dceři vyhrožuje, křičí na ni a nadává jí „malej parchante“. Rytting má zase na kontě několik záznamů kvůli držení marihuany a metadonu.

Není tedy divu, že nakonec porota dvojici shledala vinnou z týrání dětí. Soudce pak zamítl možnost kauce a uvedl, že délku trestu určí na přelíčení v lednu příštího roku. Zatímco během celého procesu obžalovaní téměř neprojevovali emoce, jakmile zazněl rozsudek, začali po sobě nenávistně pořvávat a svalovat vinu na druhého.

Kromě dívenčiny matky a jejího expřítele se ve vazbě ocitl nedávno i její otec Brendan Widdison (35). Ovšem jeho zadržení vůbec nesouvisí se smrtí Poppy. Muž pouze fotil na mobilní telefon v budově soudu, což je protizákonné.

 

13ka ( 24. ledna 2017 04:16 )

 Taková krásná holčička. Copak to bylo za matku? Kdyby dítě někde prášek našlo a snědlo, byla by matka blbá, že nedala léky z dosahu holky a vyčítala by si do konce života, že svou nedbalostí o malou přišla. Ale vědomě jí to podat.. Proč nepočkala, až malá usne, nebo jí nenechala hlídat. Na sex se vždycky čas najde...

amaliana ( 18. prosince 2016 16:35 )

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/55851/prodana-si-uziva-taty.html i u nás se prodávají děti....nebo se spíš někdo pokouší prodat..

vigela ( 18. prosince 2016 14:58 )

Taková krásná holčička...

sores ( 18. prosince 2016 14:18 )

Ve slaboduchém Česku by dostala něco málo let a polovinu by jí odpustili za pár let. Ve vyspělém, civilizovaném státě by dostala doživotí + 100 let navrch.

ejvm1712 ( 17. prosince 2016 17:27 )

Zrůda

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání