Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Novorozené holčičce přejel její otec hlavu: Vypadla z autosedačky, rodiče si jí při hádce nevšímali

Autor: els - 
19. prosince 2016
05:20

Sedmitýdenní Amirah našla smrt pod koly otcova BMW poté, co vypadla z autosedačky, kde nebyla připoutaná. Podle svědků se její rodiče Majid a Jessica zrovna divoce přeli. Nyní jsou odsouzeni za držení drog.

Vyšetřovatelé potvrdili, že rodiče se sice chovali nerozumně a nedospěle, ale záměrně své dceři rozhodně neublížili. Holčička při nehodě utrpěla těžká zranění hlavy, a i když ji rodiče okamžitě naložili do auta, převoz do nemocnice nepřežila.

„Majid a Jessica se přeli kvůli koncertu, na který chtěl Majid odejít ten večer, kdy Amirah zemřela,“ prohlásila vyšetřovatelka Elizabeth Morris. „Jessica zjistila v jeho telefonu, že si vybíral hotelový pokoj. Během hádky jí Majid řekl, že odchází a sbalil si tašku.“

Pak nasedl do svého BMW, ale než stihl odjet, vyběhla Jessica s malou Amirah v sedačce. „Jessica vyběhla ven a začala bušit do okýnka auta,“ sdělila svědkyně.

Jessica ve své výpovědi řekla, že dítě položila na bezpečné místo. Přesto však Amirah skončila pod koly BMW svého otce. „Její smrt je výsledkem tragické shody náhod,“ uzavřela vyšetřovatelka Elizabeth Morris.

V současnosti je Majid odsouzen ke čtyřem letům a osmi měsícům vězení za držení kokainu s úmyslem prodeje. Jessica je za stejný čin podmínečně odsouzena.

587587 ( 19. prosince 2016 08:02 )

Ta fotka košiláče se zbraní je taky zajímavá...

syrucek ( 19. prosince 2016 07:34 )

 řidič BMW, to lecos vysvětluje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání