Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hororová nehoda v obchoďáku: Holčičku (3) rozmáčkly skleněné dveře!

Autor: lm - 
7. listopadu 2016
17:46

Sotva se naučila pořádně chodit a málem ji to stálo život! Na tříletou holčičku v čínském nákupním centru totiž spadly obří a těžké skleněné dveře. Dítě naštěstí přežilo. Hrozivě vypadající nehodu zachytily bezpečnostní kamery.

Kamery v čínském nákupním centru ve městě Fo-šan zachytily opravdu děsivou nehodu. Na tříletou holčičku, která se batolila za svou babičkou, tu zničehonic spadly těžké vchodové dveře. Ty se uvolnily z pantů při zavírání.

Babička si padajících dveří na poslední chvíli všimla, ale už nezvládla nehodě zabránit a sama skončila na zemi. Malá holčička byla následně v bezvědomí převezena do nemocnice, kde lékaři zjistili, že utrpěla několik fraktur lebky. Naštěstí ale dítě přežilo a už je při vědomí.

Video  Na holčičku (3) v obchoďáku spadly těžké skleněné dveře. Jako zázrakem přežila.  - Reprofoto Youtube/Liveleak
Video se připravuje ...

pekaaaros ( 7. listopadu 2016 21:17 )

přesně, to by se v Americe stát nemohlo. a co teprve v Bruselu a tak. A u Schwarzenberga v Lobkovickým paláci. Tam je punktlich pořádek!! sik hajl.

levandulova ( 7. listopadu 2016 21:01 )

 Zas Cina!!! Jak tu matku sezraly jezdici schody, otec sedl na decko a zlomil mu vaz, to decko motajici se po ceste a prejeto nekolika auty, vateni psu... proste grc soudruzi. A temhle lezem do p.r.d.e.l.e.

vosavopruz ( 7. listopadu 2016 18:20 )

článek o Pazderkový je jinde

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání