Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chlapec (4) postřelil bratrance (2) do hrudi, policie zatkla rodiče

Autor: haj, ČTK - 
26. listopadu 2016
08:45

Čtyřletý chlapeček si hrál se svým dvouletým bratrancem. Jenže místo hraček se děti dělily o skutečnou pistoli. Když ji jeden druhému předával, zbraň vystřelila a zasáhla mladšího chlapce do hrudi a do prstu. Nyní je v kritickém stavu v nemocnici.

Neštěstí se odehrálo ve čtvrtek v severní části Filadelfie. Rodiče postřeleného chlapce byli ale přitom v době incidentu doma. Nechali klidně bez dozoru jak pistoli, tak vlastní dítě s jeho bratrancem. „Matka zrovna připravovala večeři ke Dni díkůvzdání,“ uvedl šéf místní policie Scott Small.

Podle policie starší chlapec omylem postřelil mladšího, když mu podával zbraň. Zraněné dítě muselo být okamžitě převezeno do nemocnice Temple University, odkud ho později převezli do dětské nemocnice. Tam od té doby bojuje o život.

Nezodpovědný rodičovský pár Rachel Santiago (34) a Omar Laboy-Vega (34) skončil ještě ten samý večer v zadržovací cele. Policie při prohlídce jejich domu našla hned dvě střelné zbraně a nyní tak oba čelí obvinění kvůli držení zbraní a ohrožení dítěte.

 

nezadat1 ( 26. listopadu 2016 09:24 )

Inteligence přímo z nich vyzařuje.Zavřít na doživotí aby už nemohli plodit další debile.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání