Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Babičce spadl vnouček z 9 metrů! Tragédii zachytila kamera

Autor: rc - 
13. listopadu 2016
09:26

Tragédie se odehrála v nákupním centru v Číně. Babička nesla v náručí svého čtyřměsíčního vnuka, když na eskalátorech ztratila balanc a chlapečka upustila! Dítě pád z devíti metrů nepřežilo.

Do nákupního centra v Šanghaji v Číně vyrazila na sobotní nákupy matka se dvěma dětmi a jejich babičkou. Poklidné nákupy však narušila obrovská tragédie, která se odehrála v okamžiku, kdy rodina přejížděla z třetího patra do druhého.

Zatímco matka vedla za ruku malou holčičku, babička nesla v náručí nejmladšího člena rodiny, teprve čtyřměsíčního chlapečka. Když s dítětem nastupovala na eskalátory, z neznámých příčin ztratila balanc a dítě upustila. Chlapeček padal z devítimetrové výšky. Za dítětem se okamžitě rozeběhla jeho máma, ale chlapci už nebylo pomoci. Na místě zemřel. Tragédii zachytila kamera.

byvalyvoliccssd4 ( 13. listopadu 2016 20:56 )

Komouši nám, nacistům, říkají pravičáci, i když jsme ve skutečnosti leváci. Nacionální socialismus (zkráceně nacismus, německy: Nationalsozialismus) jako předchůdce ČSSD je totalitní ideologie oficiálně uplatňovaná diktaturou v Německu v letech 1933–1945 (tzv. Třetí říše) (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei, NSDAP) vedené Adolfem Hitlerem. Mezi válkami byl volební program nacistické strany mnohem levicovější, než komoušský. Obsahoval znárodnění velkých podniků a pod. Samozřejmě to byly jen lži jako cokoliv, co vyzvrací levice. Hitler chtěl vládnout celému světu, tak, jako dnes Putin. Hitler začal obsazením sudet, Putin obsazením Krymu.

aIIahakbar ( 13. listopadu 2016 18:38 )

obamovaprdeI ( 13. listopadu 2016 17:39 )

Jenže my, leváčtí zmrrdi, rádi rozhazujeme peníze.

obamovaprdeI ( 13. listopadu 2016 17:28 )

Prostě krávy si šly užít nakupování a rozhazování peněz a mrňous jen překážel.

rego_senior ( 13. listopadu 2016 17:14 )

Takhle moje stará flákla s tím našim debilem regem, ale to tupý hovado to přežilo, jenom je ještě debilnější.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání