Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Řidič (24) smetl dvě sestřičky (5 a 6) na přechodu: Starší zemřela před zraky matky

Autor: red - 
8. září 2016
22:00

Ruská policie zveřejnila video, ze kterého běhá mráz po zádech. Záběry zachycují děsivou nehodu, při které zemřela teprve šestiletá holčička. Ji a její pětiletou sestřičku smetl na přechodu rychle jedoucí řidič (24). Celé to navíc sledovala jejich matka.

K děsivé nehodě došlo ve vesnici nedaleko města Toržok, které se nalézá severozápadně od Moskvy. Matka s třemi dětmi tu chtěla přejít přes dvouproudou vozovku po přechodu.

Vozidlo v pravém pruhu zastavilo a holčičky (5 a 6) se rozběhly do vozovky. Matka si zřejmě pak všimla rychle jedoucího vozu v levém pruhu, protože ještě stihla stáhnout zpět k sobě třetí dítě. Holčičky se v půlce přechodu zastavily a začaly utíkat zpět. Bohužel už bylo pozdě a rychle jedoucí řidič (24) je smetl. Šestiletá dívenka byla na místě mrtvá, její sestra skončila v nemocnici se zlomeninami a pohmožděninami. Policie případ stále vyšetřuje.

Celou nehodu zaznamenala kamera v druhém vozu, který před přechodem zastavil, aby chodce pustil. Ruská policie záběry zveřejnila, aby varovala ostatní chodce před nepozorností. Upozorňujeme, že záběry jsou opravdu brutální a nejsou vhodné pro děti a slabší povahy.

Video  UPOZORNĚNÍ: Video obsahuje brutální záběry!  - YouTube
Video se připravuje ...

kupredu-leva ( 1. listopadu 2016 08:45 )

My, levicoví úchylové, si takové tragédie vychutnáváme! Volte Zemana!

dfghjk ( 9. září 2016 09:02 )

A kde je blesku tvoje oblíbené "přechod smrti"? A co takhle "zákon smrti", vždyť od té doby, co mají chodci na přechodech přednost, tak tam padají jak mouchy. Přemýšlej blesku!

HahaBimbi ( 9. září 2016 08:11 )

 ...taky si myslim, podle fotek je to frekventovana silnice, matka mela drzet holky pevne za ruce, alespon jednu a druha se mela drzet sestry, holky se evidentne baly prechazet.....vzdyt bezi sem a tam...obema smery.

lobotom ( 9. září 2016 02:24 )

 Samozřejmě, u nás to není o moc lepší. Předjíždění stojícího auta na přechodu druhým pruhem nebo dokonce protisměrem, rychlá jízda jak *** i v blízkosti základních škol, okolo vozů v zastávkách... Jistě, že se na těch místech správně přecházet nemá. Ale s tím by měl řidič prostě automaticky počítat, že pokud stojí v zastávce autobus, tak není zrovna zanedbatelná pravděpodobnost, že najednou někde vyletí někdo, kdo se ho třeba bude snažit doběhnout. Řidiči ale většinou nehledí na nic jiného, než aby měli co nejvíc sešláplý plyn. Jinak by se asi přestala otáčet Země.

maq7 ( 8. září 2016 23:07 )

a d.ebil a h.ovado....

Zobrazit celou diskusi