Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Z auta vylétla holčička na silnici: Hororovou nehodu zachytila kamera

Autor: lm - 
13. července 2016
11:09

Nehoda jako z hororu! Projíždějící řidič zachytil na kameru v autě nehodu, při níž protijedoucí auto dostalo smyk a mimo vozovku se několikrát převrátilo. Přitom z auta vypadla oknem na vozovku malá holčička.

K děsivé nehodě došlo 10. července v Rusku, u čeljabinského města Miass. Aleksandr natočil, kterak protijedoucí auto dostalo smyk a vylítlo mimo vozku, kde se několikrát převrátilo. Přitom z vozu vypadla oknem nepřipoutaná holčička.

Asi čtyřletá holčička zůstala po nehodě bezvládně ležet na silnici několik metrů od vraku. Krátce poté z havarovaného vozu podle Aleksandra vylezl jeden z rodičů jen se škrábanci a modřinami.

Po několika dlouhých minutách naštěstí přišla k sobě i malá holčička. „Dívenka ležela na zemi asi tři minuty a pak začala plakat a volat maminku, aby ji utěšila,“ popsal svědek nehody.

Nemocnice, do které byla rodina převezena, uvedla, že dívenka při děsivé nehodě utrpěla lehký otřes mozku. Žádná další vážnější zranění si nepřivodila. Rodiče následně podepsali revers a odvezli si ji domu. Nehodu vozu nejspíš zapříčinil výmol ve vozovce.

Video  Děsivá dopravní nehoda v Rusku  - YouTube
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

HahaBimbi ( 14. července 2016 07:20 )

, stali pri ni vsichni svati,neuveritelny,ze to prezila a nikdo ji neprejel, blazni a maly deti maji stesti.

HahaBimbi ( 14. července 2016 07:15 )

blbe.ku....uz tu ČT vypni, neskodilo by pouzivat vlastni mozek - zazaluj statni system vyuky, ty bys rozvoraval meze a vyhanel "kulaky" jako prvni...zmanipulovat lemry liny myslet, je snadny ..... 666 pouzivaji jen slabosi.

ninga ( 13. července 2016 18:29 )

Zkrátka země, kde zítra již znamená včera.

marlen52 ( 13. července 2016 16:30 )

koukám že 3 auta projela a ani jedno nezastavilo nechápu

nika70 ( 13. července 2016 12:51 )

Je bezva, jak autor videa popisuje situaci, jak holčička leží 3 minuty bezvládně na silnici. A on se na to jen dívá a čeká, co se samo stane dál. Bych ho zavřela za neposkytnutí pomoci a video vymazala. Nač ho zveřejňovat?!

Zobrazit celou diskusi