Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šílené VIDEO: Těhotná cyklistka nedala přednost autu, řidič nehodě nemohl zabránit

Autor: lm - 
31. října 2016
12:23

Šokující záběry zachytily bezpečnostní kamery ve slovenské obci Veľká Mača. Jednadvacetiletá těhotná cyklistka tu na křižovatce nedala přednost protijedoucímu autu a to ji srazilo. Jako zázrakem přežila jen s lehčími zraněními.

K nehodě došlo v úterý kolem páté hodiny odpolední na hlavní silnici v obci Veľká Mača (okr. Galanta). Těhotná cyklistka (21) tu na křižovatce nedala přednost protijedoucímu autu a vjela mu přímo do cesty. Řidič už neměl šanci zabrzdit.

Celou nehodu zachytily bezpečnostní kamery. Těhotná cyklistka skončila na kapotě auta a pak letěla na silnici. Jako zázrakem se ale krátce po nehodě postavila na nohy a řidič a svědci jí zavolali záchranku.

„Dovezená pacientka, která byla ve čtvrtém měsíci těhotenství, se podrobila komplexní diagnostice. Přestože se neprokázalo žádné akutní poranění, skrz možné pozdější komplikace jí byla doporučena dodatečná hospitalizace, tu bohužel odmítla a byla propuštěna domů,“ popsal TV JOJ mluvčí nemocnic Tomáš Kráľ. Žena údajně podepsala revers, aby mohla domů za dalšími čtyřmi dětmi.

Dechová zkouška u cyklistky i řidiče byla negativní. Nehoda je v šetření policie.

Video  Těhotná cyklistka nedala přednost autu  - TV JOJ
Video se připravuje ...

animka ( 31. října 2016 18:15 )

To je Milka!!!!

kupredu-leva ( 31. října 2016 16:41 )

Prostě ráda mrrdá. Já také

kupredu-leva ( 31. října 2016 16:37 )

 My, úchylové, jako každý fanda levice, si chrochtáme blahem nad každým neštěstím.

corleone ( 31. října 2016 14:51 )

Jedna sa o hinduistku z osady, ktorej chyba 15 zubov, a po slovensky vie len datum kedy dostava davky.

ellenic ( 31. října 2016 14:01 )

To mi hlava nebere, 21 let a čtyři děti doma, páté na cestě. Bože, to je ještě možné . No co se vlastně divím, už jen ta její jízda se vymyká zdravému rozumu, takže ona nejspíše ani každé další těhotenství neřeší. A že jich možná ještě bude .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání