Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Poslanec v autě srazil a zabil chodce (†72): Šokující záběry nehody!

Autor: lm, ČTK - 
11. října 2016
11:59

Už je tomu skoro měsíc od nehody slovenského poslance Daniela Lipšice (43), který v Bratislavě autem srazil a zabil chodce Emila Kalábera (†72). Slovenským médiím nyní anonym zaslal šokující záběry z kamery, která nehodu zachytila.

Daniel Lipšic 19. září v Bratislavě srazil chodce, jenž po převozu do nemocnice zemřel. Nehoda se stala po setmění v širším centru slovenské metropole. Lipšic již dříve uvedl, že chodce v tmavém oblečení zahlédl v poslední chvíli a že srážce nedokázal zabránit. Nehodu vyšetřuje policie. Alkohol u Lipšice po nehodě nezjistila.

Slovenským médiím někdo nyní zaslal záběry z kamery, která celou nehodu zachytila. „Dobrý den, podívejte se na záznam z kamery, která pořídila nehodu Daniela Lipšice, při které srazil a usmrtil na přechodu pro chodce člověka. Kamera byla umístěna na soukromém objektu. Šokující záběry nepotřebují bližší komentář a hovoří jasnou řečí o tom, kdo tuto tragickou nehodu zavinil. Naštěstí policie není jediná, kdo tímto videem disponuje. V opačném případě by veřejnost neměla možnost video vidět, jelikož vedení policie se jeho zveřejnění všemožně brání,“ stálo u tajemné zásilky. Upozorňujeme, že video není vhodné pro děti a mladistvé!

Video  Poslanec v autě srazil a zabil chodce (†72): Šokující záběry nehody!  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Video jasně ukazuje, že Lipšic chodce srazil na přechodu. Po srážce ihned zastavil a začal zraněnému poskytovat první pomoc. Záchranka byla na místě do deseti minut, chodec ale bohužel po převozu do nemocnice zemřel. 

„Přestože jsem se snažil stále dívat na cestu, nevolal jsem ani nesmskoval, tak zřejmě byl v takovém úhlu, že jsem si ho prostě nevšiml. Nejel jsem vysokou rychlostí. Byl v tmavém oblečení, ale nechci se vymlouvat,“ uvedl krátce po nehodě Daniel Lipšic, který se následně vzdal svého mandátu.

gabreta ( 11. října 2016 17:25 )

Tak to zabrzdi! Největší debilové na přechodech jsou mladý vemena v čelici s kšiltem dozadu a sluchátkama na uších! Ten ti tam vleze bez jakýhokoli rozhlédnutí rovnou!

kiwi65 ( 11. října 2016 17:08 )

 Toto by měli důchdcům každej pouštět než usnou,aby se poučili.Ale to je stejně marný.Na druhou stranu,nezdá se mi že by byl chodec až tak neviditelnej.

odol ( 11. října 2016 16:33 )

Pre mňa je zvláštnym paradoxom,že tie kamery som tam inštaloval môj známy.Nie sú na súkromnom dome ale na stene Obvodného súdu BA III. Fízli určite hneď kontrolovali záznam s tohoto objektu,no akosi držali hubu-lebo je to ,,jasnačka,, a poslanec patrí do kategórie ,,chovný,, lebo je bývalý minister spravodlivosti a tam spravodlivosť funguje ,,inak,,...Pý.ča,jeho obhájkyňa okamžite odkvákala,že to nie je dôkaz,lebo to vraj nie je dôkaz s ,,oficiálnych zdrojov,,...Rodina chodca s toho ,,ser@ klády,,lebo záber ukazuje ako si ,,zalietal,, ako ho nabral!! U nás spravodlivosť v podstate existuje!!! Tí,ktorí v ňu veria-budú skôr alebo potrestaní!!! S pozdravom Jozífek s BA.

duxdolus ( 11. října 2016 16:27 )

Ak si slepý, tak si daj vysvetliť nejakému bystrozrakému, že cesta je osvetlená, nie je mokrá- nepršalo ani nik nepolieval cestu...

y1xcvbnm ( 11. října 2016 13:31 )

lepší by bylo ... bývalý poslanec.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání