Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Policisté z Plzeňska vjeli se služebním vozem na železniční přejezd, kde je uvěznily závory

Policisté vjeli v Kaznějově na železniční přejezd, kde je uvěznily závory.
Policisté vjeli v Kaznějově na železniční přejezd, kde je uvěznily závory.  (Autor: Reprofoto TV Prima)
Autor: shp - 
15. prosince 2016
19:55

Tak tenhle policista se příště pořádně rozhlédne, než někam pojede. Za volantem policejního vozu totiž v Kaznějově na Plzeňsku vjel na železniční přejezd, kde ho i s kolegou uvěznily závory. V tu chvíli se začal blížit vlak.

Mezi závorami a kolejištěm byl naštěstí dostatek místa, takže policista s autem popojel tak, aby ho přijíždějící souprava minula, informovala TV Prima. Jenže ho při patáliích za volantem vyfotil muž, který fotografii nahrál na sociální síť.

Televizi pak popsal, co se přesně v Kaznějově stalo. „Páni policisti přehlídli červenou na semaforu, vjeli tam, závory padly dolů,“ prohlásil řidič, který policejní vůz vyfotil, protože stál hned za ním. Policista-řidič má teď malér.

Vozidlo řídil policista z krajského ředitelství policie Plzeňského kraje a v současné době služební funkcionář v této věci vede kázeňské řízení,“ prohlásil policejní mluvčí. U železničních přejezdů si tak bude příště strážce zákona dávat dvakrát takový pozor.

M4R10 ( 28. prosince 2016 08:52 )

 Pan/Paní "1917" ... Policie má pro užívání bezpečnostních pásů ze zákona výjimku. Přečtěte si zákon 361/2000Sb mmch každý řidič by ten zákon měl znát. A zjistíte třeba že policisti můžou i telefonovat za jízdy. (Kdyby náhodou jste to někdy viděl a měl potřebu to jako senzaci prezentovat na internetu) tak aby jste znovu neukázal svou nevědomost jako teď s těmi pásy. Hezký den

M4R10 ( 28. prosince 2016 08:44 )

 Dobrý den , je mi líto že ve svých 63 letech ještě nemáte vůbec potuchy jak funguje Policie České republiky. Trochu vám napovími že přestupky policisté mezi sebou ani řešit nesmí. Vždy můžou jen dát podnět k prošetření jejich jednání na kontrolní orgán policie. Takže si nemůžou dát na ulici navzájem pokutu za to že jim nesvítí brzdové světlo na služebním autě. Ten případ na železničním přejezdu už oddělení vnitřní kontroly řeší, a policista co řídil bude potrestán stejně jako kdyby to udělal civil. Navíc může dostat ještě srážku z platu. To je takový bonus co mají jen policisti. Podle vaší reakce na policii asi jako prase jezdíte především vy sám.

zvonik54 ( 16. prosince 2016 12:40 )

 Výraz ,,ze z Plzně" se prý v Plzni neříká, říkají Plzeňané, ale od kamapak ten výraz je, když je spojován s plzeňským dialektem, he? )) Co se týče České Policie a jejími pracovníky - policisty ve zmiňovaném úmyslném porušování předpisů a nařízení (jako je např. vjezd na kolejový přejezd, když je hlášen příjezd vlaku), tak u nich je situace v praxi zcela jiná: Oni smějí jezdit jako prasata (a jezdí dost často) právě tehdy, když zrovna nekontrolují slušné řidiče, aby u nich náhodou našli nějaký drobný přestupek, za který by jim dokázali udělit pokutu i s důkazy. Čili, když oni sami dělají a udělají v praxi jakýkoli přestupek bez jízdy k naléhavému případu, tedy normální jízdou, nikoli s modrými blikačkami, tak i kdyby viděli za bukem jejich prestupek jejich kolegové, kteří mají přímo za úkol potírat prestupkáře, TAK VIDĚL Z VÁS NĚKDO NEKDY V PRAXI, ŽE BY POLICAJT POKUTOVAL NA ULICI POLICAJTA ZA PŘESTUPEK??? Třeba za špatné parkování, nebo za mírně zvýšenou rychlost, nebo za nezapnuté pásy? Nebo že by si navzájem kontrolovali povinnou výbavu, když oni např. jezdí bez rezervy, bez žárovek atp.? Viděl kdy někdo z vás diskutujících takovou utopii? Já ještě nikdy. A to je mi 63 let!

1917 ( 16. prosince 2016 08:37 )

Ukázka jak jde policie příkladem jak se mají řidiči chovat a o těch pásech není třeba hovořit 3/4 těch namyšlených bezmosků jezdí nepřipoutaných!!!!! O hesle "Pomáhat a chránit" není také třeba hovořit jen mi není známo komu policie pomáhá a koho chrání. Obyčejné ovčany tedy néééééé!!!!!!

delicz ( 16. prosince 2016 08:28 )

duta hlava jsi ty, kdyz nevis, ze v Plzni "ze z Plzne" nikdo nerika!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání