Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka (17) maličkou Elišku (†1,5) údajně udusila! Za vraždu vlastní dcerky jí hrozí maximálně deset let

Autor: dce - 
11. listopadu 2016
19:57

Smrt teprve jeden a půl roku staré holčičky šokovala celou republiku. 17letá matka smrt dcerky sváděla na očkování. Jenže policie nakonec matku obvinila z vraždy. Maličkou Elišku údajně udusila!

Našla svou dcerku mrtvou v postýlce a první co udělala bylo, že o všem napsala na Facebook. To chápal asi jen málokdo. Sedmnáctiletá Tereza sváděla náhlou smrt dítěte na očkování.

„Byla na očkování vakcínou Priorix. Dopoledne byla unavená, tak usnula, spala zhruba dvě a půl hodiny. Pak se vzbudila a já jí změřila teplotu a dala oběd. Chtěla mlíčko, tak jsem jí ho dala a usnula. Otočila se na bříško a nosánkem do duchny, tak jsem ji nechala spát… Pak jsem tam došla a ona nedýchala. Šla jsem pro pomoc a ona už nedýchala. Prý jsem ji našla mrtvou,“ napsala tehdy. Jenže vše je úplně jinak.

Tereza svou dceru sama zabila – alespoň z toho ji obvinila pár dní po smrti děvčátka policie. Podle pitvy totiž za smrtí nestála vakcína, šlo o vraždu. FTV Prima přišla s informací, že matka Elišku udusila!

Lidé, kteří Terezu znali, jsou v šoku. Matka se po smrti dcery údajně zhroutila, na její páteční pohřeb nedorazila, v současné době je na psychiatrii v Kroměříži.Vzhledem ke stádiu vyšetřování nelze v současné době poskytnout žádné konkrétní a podrobnější informace k tomuto případu,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Komárová.

oliiiii3 ( 15. listopadu 2016 15:09 )

Za meho mladi se deti rodili taky 16 letym, a vychovali je, dneska maji deti pomalu ve 40 a kazda zere prasky na deprese, tak at si ty skatule zasiji a nedelaji deti. To nejsou matky ale zrudy.

sibuna ( 12. listopadu 2016 12:43 )

Když si to spočítáš - matka 17 let a dítě 1,5 roků, tak ti vyjde v kolika porodila! Tak jakejpak chudák, prčila se kdoví od kdy a když jí děcko začalo překážet, tak se ho jednoduše zbavila tím nejodpornějším způsobem. Tuto stvůru není třeba litovat, jen jí pořádně naložit, prasnici vyžrané!

sibuna ( 12. listopadu 2016 12:40 )

No ty máš taky dost..................

Drtickrmic ( 12. listopadu 2016 10:25 )

VAZENI MŮŽETE TU DETEKTIVOVAT KVŮLI TE ZRŮDE JAK CHCETE KLIDNĚ AZ DO LÉTA ....ŘEKNU VAM JEN TOHLE: ČESKO JAKO DITEVRAHOUNI MATKOVRAHOUNI OTCOVRAHOUNI PSOMRDACI A NEKROFILOVE A JEJICH PŘÍBUZNÝ PEDOSI VEDETE V EU NA PRVNÍM MISTE A JAKO STÁT PO VAŠICH KNEDLIKOVYCH HLAVÁCH . AUF WIEDERSEHEN.

clarabella ( 12. listopadu 2016 09:27 )

@hejpockej už když jsem četla to její fb prohlášení o spaní s nosem v duchně, tak mě napadlo to stejný. Že malá bude udušená. Žádná normální matka nenechá tak malý dítě spát s hlavou v peřině. A ani si nedovedu představit jak bych tak krátce poté co by mi zemřelo dítě šla psát něco na fb a ještě si tak pamatovala podrobnosti. Doufám, že jí to dají v kriminálu sežrat a dostane maximální moznej trest

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání