Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pohřešovanou našli svázanou řetězy: Partnera jí únosce popravil před očima

Autor: so, lm - 
6. listopadu 2016
07:55

Třicetiletá Kala Brown si prošla nepředstavitelným hororem. Koncem srpna ji a jejího partnera unesl sexuální násilník, pro kterého pracovala. Ženu spoutal řetězy a partnera před ní chladnokrevně popravil.

Kala Brown (30) a Charlie Carver (†32) byli naposledy spatřeni koncem srpna, od té doby jako by zmizeli z povrchu zemského. Až do čtvrtka, kdy policie dostala anonymní tip, že z kontejneru na jednom pozemku ve městě Woodruff v Jižní Karolíně se ozývají podezřelé rány. O pár hodin později strážníci vysvobodili z kontejneru zoufalou, hladovou a silně dehydrovanou Kalu. „Byla uvnitř přivázaná k řetězu jako pes a ve strašně zbědovaném stavu. Řekla nám, že na pozemku by měli být pohřbeni nejméně čtyři lidé,“ uvedl šerif Chuck Wright.

Policie brzy našla na pozemku Carverovo auto, a tak začala s pomocí psů a vrtulníku s termovizí pátrat i po něm. Později v noci našli zakopanou mrtvolu pohřešovaného muže a milence Kaly. To už seděl ve vazbě majitel pozemku Todd Kohlhepp (45). Policie záhy zjistila, že jde o registrovaného sexuálního devianta, který už jako puberťák se zbraní v ruce znásilnil 14letou dívku a strávil podstatnou část svého života ve vězení.

Když se Kala probrala z prvního šoku po svém osvobození, uvedla, že se musela dívat na to, jak Kohlhepp jejího milence zabijí. Únosce Charlieho chladnokrevně zastřelil. Policejní posily nyní prohledávají celý 100akrový pozemek ve snaze najít další těla. Jestli se potvrdí oznámení Kaly, v osobě Kohlheppa by mohla mít policie ve vazbě nejméně čtyřnásobného vraha…

 

 

 

pekaaaros ( 7. listopadu 2016 14:31 )

stát se to v Rusku, tak už to má Kalousek a Schwarzenberg na své facebookovské stránce s komentem, že to se může stát jenom v Rusku a v závorce, že Zeman a Babiš jsou debil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání