Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dva měsíce pohřešovanou ženu našli svázanou řetězy v kontejneru! Unesl ji sexuální násilník

Autor: lm - 
4. listopadu 2016
22:40

Našli ji svázanou jako psa! Policisté vypátrali pohřešovanou Kalu Brown (30), která v srpnu zmizela i se svým stejně starým přítelem Charliem Carverem. Žena ležela svázaná řetězy ve velkém železném kontejneru na pozemku sexuálního násilníka. Po osvobození uvedla, že na pozemku jsou zakopaná lidská těla!

Kala Brown (30) a její partner Charlie Carver (30) 30. srpna za podivných okolností zmizeli. Příbuzní nemohli uvěřit, že by pár odešel dobrovolně a vyhlásili po nich pátrání. Policisté nyní učinili hororový objev!

Na zemědělském pozemku v Jižní Karolíně byl objeven obrovský železný kontejner o rozměrech 9 x 4,5 x 3 metry. V něm se nacházela pohřešovaná Kala, svázaná řetězy jako zvíře. Majitel farmy byl identifikován jako Todd Kohlhepp, registrovaný sexuální násilník. Policisté při prohlídce rovněž našli několik zbraní a munici.

Podle zjištění vyšetřovatelů Kala pro svého únosce, který se živil jako realitní makléř, před zmizením krátce pracovala. Pomáhala mu uklízet nemovitosti před prodejem. Žena byla po osvobození převezena do nemocnice. Podle přátel je „traumatizovaná, ale jinak v pořádku“.

Kala policistům po osvobození vypověděla, že na pozemku je zakopáno několik těl. Policisté ho nyní důkladně pročesávají za pomoci psů, bohužel jednu oběť už našli. Bližší informace zatím neuvedli. Mohlo by ale jít o partnera ženy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání