Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pohřešovanou holčičku (†10) našli mrtvou: Zavraždil ji nelegální imigrant!

Autor: lm - 
9. listopadu 2016
20:56

Obrovskou tragédií skončilo pátrání po desetileté holčičce, která se ztratila 1. listopadu ze mše, na které byla se svou rodinou. Policisté v souvislosti s případem zatkli 24letého Mexičana Gustava Zavala Garcíu, který v USA pobýval nelegálně. Mladík byl dívenčiným bratrancem.

Desetiletá Kayla Gómez Orozco z Texasu byla nezvěstná od 1. listopadu, kdy se večer se svou rodinou účastnila mše ve městě Bullard. Holčička po ceremonii zmizela beze stopy. Pátraly po ní stovky dobrovolníků, dokonce byla založena stránka »Pomozte najít Kaylu Gómez«, ale všechny snahy bohužel skončily bezúspěšně.

Po čtyřech dnech policisté dostali anonymní tip, který je zavedl až ke Kaylině tělu. Holčička byla objevena ve studni vedle domu, ve kterém žil čtyřiadvacetiletý Gustavo Zavala García, Kaylin nevlastní bratranec. Policisté už muže obvinili z vraždy a muž skončil ve vazbě, bez možnosti propuštění na kauci.

Gustavo Zavala García pobýval v USA nelegálně. Mexičan byl v roce 2014 vyhoštěn poté, co spáchal násilný trestný čin. Za napadení manželky skončil tehdy na 30 dní ve vězení.

 

kdoasi ( 10. listopadu 2016 07:44 )

Nebo do Evropy

bandour ( 10. listopadu 2016 05:46 )

karmina ( 9. listopadu 2016 22:47 )

 Potřebujeme, do...ele vědět každý zápis do černé kroniky z celého světa?? To nemáte o čem psát? Je dost špatných zpráv u nás, proč přidávat další z xxxxx km vzdálených tramtárií??!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání