Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Brutální vražda krásné Lucie (†16): Unesli ji, znásilnili a nabodli na kůl

Autor: lm - 
17. října 2016
13:31

Brutalita, jaká nemá obdoby! Krásná Lucia (†16) byla unesena drogovým gangem přímo před její školou. Skupinka mužů ji zdrogovala kokainem a marihuanou a znásilnila ji. S těžkými zraněními ji pak vyhodili před drogovou léčebnou.

Lucia Perez (†16) z argentinského města Mar del Plata si před smrtí prožila nepředstavitelná muka. Drogový gang dívku unesl před školou a nacpali do ní kokain a marihuanu. Školačku pak dlouhé hodiny znásilňovali a mučili, při čemž jí způsobili těžká zranění.

Únosci dívku následně vykoupali, převlékli a zavezli ji před drogovou léčebnu, kde ji nechali napospas osudu. Zaměstnanci si původně mysleli, že jde jen o další případ předávkování kokainem, ale při vyšetření se ukázala hrozivá pravda. Lucia bohužel zraněním podlehla.

„Nabodli jí na dřevěný kůl, to byla příčina smrti. Byla vystavena brutálnímu a nelidskému sexuálnímu zneužívání,“ uvedla žalobkyně Maria Isabel Sanchez. Policistům se podařilo vypátrat dodávku, kterou gang k únosu použil, a následně byli zatčení dva podezřelí, Matias Gabriel Farias (23) a Juan Pablo Offidani (41). Po třetím muži se stále pátrá. V dodávce policisté našli drogy, použité kondomy, sexuální hračky a munici.

Rodiče školačky jsou zdrcení. „Chceme, aby dostali doživotí, ne jenom 10 nebo 15 let, aby pak po propuštění udělali to samé,“ prohlásil značně otřesený táta Guillermo Perez.

Prezidentské volby 2018 - vše o volbách a kandidátech na prezidenta zde >>>

Aktuální volební preference a průzkumy k prezidentským volbám 2018 najdete zde >>>

Stanley1000 ( 13. září 2017 08:24 )

Odvoláváme se na křesťanské základy, ke kterým patří: Nastav i druhou tvář. To je, sice hezké, ale v některých případech byh byl pro starozákonní: Oko za oko, zub za zub. A to je tento případ. Moje matka vždy říkala: Vrahové, to je škodná a škodná se musí likvidovat. A myslím si, že měla pravdu. Trest smrti by měl existovat jako poslední instance pro takovéto případy. I když se s tím nedovedu ztotožnit, dovedu pochopit, že je někdo tak nadržený a líbí se mu ta a ta, že se jí zmocní násilím, ale takto bestiálně umučit, to mozek nebere. Ale dávat tyto bestie do souvislosti se sluníčkáři a pravdoláskaři, je úplně scestné a nesmyslné, jako tato vražda. Sluníkáři jsou naivní lidé, co neznají problematiku, ale vidí zubožené lidi (i když mnoho z nich zuboženě nevypadá) a z dobroty srdce se snaží pomoci, ale těžko si představit, že by měli soucit se zrůdami, co uskutečnily tento masakr. Ale je pravda, že s trestem smrti by nesouhlasili, protože jsou to vesměs věřící křesťané a podle jejich věrouky smrtí trestat může pouze Bůh.

tubka.jentak.jen. ( 10. listopadu 2016 00:40 )

snad bys napřed střelil nějakého toho kripla?

Jiricek11 ( 19. října 2016 13:19 )

Kdyby se to stalo mé dceři,tak bych si hodil hned provaz.Tuto situaci bych měl před očima celý život.Co se teď v tom světě děje?

salto ( 18. října 2016 08:42 )

Seznámit je s našimi sluníčkářkami a pravdoláskařkami

anka ( 17. října 2016 22:10 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání