Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Emma (†10 měsíců) vykrvácela k smrti. Znásilnil ji nový přítel matky

Autor: shp - 
9. října 2016
18:40

Byl to malý andílek, který měl celý život před sebou. Malá a drobounká Emmaleigh Barringer byla nalezena krvácející a zraněná v temném sklepě domu v Západní Virginii vlastní matkou. I přes snahu lékařů se ji nepodařilo zachránit. Holčička byla brutálně znásilněna. Podezření padlo na nového přítele matky.

Amandě Adkins vztah s otcem malé Emmy nevyšel. Dostala ji do vlastní péče, ale zůstala sama. Nedávno se však seznámila s Benjaminem Taylorem (32), který ji uhranul. Když chtěl jít k ní domů, matka souhlasila. Její dceru to ale stálo život.

Malá holčička byla objevena v temné místnosti na zemi. Nereagovala a krvácela. I když byla rychle převezena do nemocnice, její život se již zachránit nepodařilo. Doktoři rychle zjistili, že byla znásilněna, a podezření ihned padlo na Taylora, který byl vzápětí zatčen.

Obviněn byl ze znásilnění prvního stupně a na soud čeká ve vazbě. Příbuzní holčičky jsou z jejího konce zdrceni. „Moje srdce je zlomené. Odpočívej v pokoji, krásko,“ napsala na Facebooku její sestřenice Danielle Adkines. I ostatní příbuzní vyjádřili na sociálních sítích soustrast.

ejvm1712 ( 10. října 2016 11:33 )

Jo,pamatuju. Pomatenej Havel pustil kámoše z lochu. Chudák holčička za to zaplatila životem a chudáci rodiče,co asi zažali a zažívají dodnes se ani vypsat nedá.

vasek711 ( 10. října 2016 10:25 )

prvni rana mezi nohy, druha by sla po peti minutach do hlavy.

paralenka ( 10. října 2016 09:44 )

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/391106/pedofil-unesl-miminko-z-nemocnice-znasilnil-ho-a-zavr azdil-den-pote-zrusili-trest-smrti.html

paralenka ( 10. října 2016 09:39 )

Stejná hrůza jako kdysi u nás. Možná si ještě vzpomenete, jak v 90. letech Havlem amnestovaný ksindl znásilnil takto malou holčičku přímo ve špitále, kam se dostal jako sanitář. Ten miminko pro změnu pohodil pod postel. Zrůdy mezi lidmi by měly dostat rovnou absolutní trest!!!

geza ( 10. října 2016 09:10 )

Co se to stalo s tím našim světem ? Tolik hnusáků snad nikdy nebylo .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání