Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pohřešovanou našli svázanou řetězy: Únosce je sériový vrah! Zabil nejméně 7 lidí

Autor: lm - 
7. listopadu 2016
05:01

Zabil nejméně sedm lidí! Američtí policisté odkrývají hrůzný případ sériového vraha, který léta bez povšimnutí řádil v Jižní Karolíně. Dovedla je k němu 30leté Kala Brown, kterou registrovaný sexuální násilník koncem srpna unesl a držel ji v železném kontejneru svázanou řetězy jako psa.

Sériový vrah Todd Kohlhepp (45) roky řádil, aniž by si někdo dal podezřelá úmrtí a zmizení do souvislosti. To vše se změnilo, když policisté na jeho pozemku objevili železný kontejner a v něm ženu, která byla svázaná řetězy jako pes. Kriminalisté zjistili, že jde o třicetiletou Kalu Brown, která koncem srpna zmizela i se svým přítelem Charliem Carverem (†32).

Žena po osvobození uvedla, že na pozemku jsou zakopaná minimálně čtyři lidská těla. Jedním z nich měl být její partner Charlie, kterého únosce před jejíma očima chladnokrevně popravil. Todd Kohlhepp se následně vyšetřovatelům přiznal dokonce k sedmi vraždám!

Kohlhepp se mimo jiné přiznal k nevyřešené čtyřnásobné vraždě, kterou spáchal v roce 2003. Tehdy přišel do motorkářského obchodu a chladnokrevně popravil čtyři lidi, kteří zde pracovali. Celých 13 let se ale policistům nedařilo vraha vypátrat. „Bůh vyslyšel naše modlitby,“ řekl k případu šerif místního okresu Spartanburg Chuck Wright.

Policisté na pozemku Todda Kohlheppa zatím objevili dva mělké hroby. Zatím zveřejnili jen, že jednou z obětí je právě pohřešovaný Charlie Carver.

Todd Kohlhepp byl policistům známý jako registrovaný sexuální deviant, který už jako puberťák se zbraní v ruce znásilnil 14letou dívku a strávil podstatnou část svého života ve vězení. V posledních době se živil jako realitní makléř, díky čemuž se potkal i s Kalou Brown, která mu pomáhala vyklízet nemovitosti.

 

bafy81 ( 7. listopadu 2016 08:50 )

Registrovaný sexuální deviant? Jaktože si jen tak beztrestně chodil mezi lidmi? Ten už měl být dávno bez ptáka a minimálně bez jedné ruky. Když nejde trest smrti, sekat aspoň ruce takovým zrůdám.

pajato73 ( 7. listopadu 2016 08:04 )

proc urazis prasata? copak ty by neco podobneho udelaly??

sluka ( 7. listopadu 2016 07:52 )

Trest smtri ma sve opodstatneni. Vylucuje recidivu bez nakladu na terapie.

vialli ( 7. listopadu 2016 05:19 )

Prase v lidské kůži nebo ještě něco horšího.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání