Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sériový vrah Kohlhepp zabil 7 lidí: Policie identifikovala mrtvoly nalezené na jeho farmě

Autor: haj, ČTK - 
9. listopadu 2016
22:51

Dlouhých 13 let si americká policie marně lámala hlavu nad případem čtyřnásobné vraždy. Nyní se pachatel konečně přiznal a dokonce vyšetřovatele dovedl k tělům obětí. Ukázalo se, že v minulosti usvědčený sexuální deviant Todd Kohlhepp (45) je navíc i sériový vrah a na svědomí má nejméně sedm lidských životů.

Na farmě muže z Jižní Karolíny byla nalezena již tři zakopaná těla. Podle nejnovějších výsledků patřila dvě z nich manželskému páru. Pětadvacetiletá žena zemřela na střelná poranění hlavy a její o čtyři roky starší manžel byl střelen do hrudi, uvedl místní koroner Rusty Clevenger s tím, že rodiny obětí již byly informovány.

Na partnerské dvojice se Kohlhepp zřejmě zaměřoval, jelikož třetí obětí byl Charlie Carver (†32), který koncem letošního srpna zmizel spolu se svou přítelkyní Kalou Brown (30). Tu policie minulý pátek objevila na jeho pozemku spoutanou v zamčeném skladovacím boxu. Zatímco ona přežila, její partner takové štěstí neměl. Vrah ho Kale zabil přímo před očima a jeho mrtvolu, kterou už pátrací psi objevili, zakopal pod zem.

Při výslechu se Kohlhepp sám přiznal, že v roce 2003 zabil v prodejně motocyklů v Jižní Karolíně celkem čtyři lidi. Dále se kriminalistům svěřil, že spáchal ještě další tři vraždy. Podle policistů tak nelze vyloučit možnost, že na pozemku budou nalezeny další lidské pozůstatky.

Zatím byl Američan obviněn ze čtyř vražd, očekává se však, že přibudou ještě další obvinění. Propuštění na kauci soud zamítl a muž se rozhodl u soudu hájit sám. Již v mládí byl odsouzen v Arizoně na 14 let vězení. Tehdy to ovšem nebylo za vraždu, ale za znásilnění stejně staré sousedky pod pohrůžkou střelnou zbraní. Na svobodu se dostal v roce 2001 a od té doby zabíjel jako na běžícím páse.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi