Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lenku na dálnici zfackoval agresivní řidič: Zablokoval jí auto, aby nemohla ujet! Viděly to její dcerky

24. října 2016
16:44

Jela po dálnici se svými dvěma dcerami. Myslela si, že to bude poklidná jízda. Pak jí ale cestu zablokoval agresivní řidič, který vystoupil ze svého vozu a zfackoval ji před jejími dětmi. Slovenka Lenka z toho má doteď psychickou újmu.

Web Pluska.sk zjistil, že řidič, který na dálnici nezvládl své emoce a nestyděl se udeřit ženu, není žádné mladé ucho, ale starší řidič Štefan M. (64) z Chorvatského Grobu. Ten Lence zablokoval cestu, vylezl z auta a zfackoval ji.

Přidala a odbočila. Potom ji předběhl a zablokoval jí auto, aby nemohla jet dále,“ tvrdí manžel Lenky. Agresivní Štefan vystoupil, přišel k autu řidičky, která měla ve voze své dvě malé dcery, a jednu jí vrazil! Lenka poté vyhledala lékaře kvůli ošetření a vše nahlásila na policii.

Bohužel od strážců zákona nedostala takovou reakci, jakou by si přála. Zjistila, že čin lze posuzovat pouze jako přestupek proti občanskému spolužití. „Takovýchto případů máme v poslední době spoustu,“ řekl jí příslušník policie. Jenže incident se podepsal na psychice jejích dcer.

Ty se bály jít dokonce spát. „Dcerka, když šla spát, tak se mě zeptala, zda ten chlap šel do basy, a když jsem jí řekla, že ne, se slzami v očích se mě ptala, zda ji nepřijde v noci ukradnout,“ svěřila se Lenka. Snad bude spravedlnosti učiněno zadost.

ellenic ( 26. října 2016 00:02 )

catherin4 A o co jako jde, i přestože ho předjela z nesprávné strany, tak se to neřeší tím, že ji vytlačí ze silnice a udeří ji do obličeje. To není chlap, ale magor . Co by udělal, kdyby mu škrábla auto, to by ji zabil . Prostě ho předjela z druhé strany, občas se to stane, ale to není důvod ženu udeřit a ještě vystrašit její malé děti. Agresivita některých lidí je hrozná, agresivní řidič nepatří za volant. Jinak je chyba novinářů , že napsali chorvatský Grob. Já to místo znám.

oltec ( 25. října 2016 08:39 )

catherin,i kdyby to tak bylo jak píšeš tak kde to jsme že blb mlátí ženskou ale bohužel to tak nebylo

catherin4 ( 25. října 2016 08:10 )

Preboha ten vodič nebol Chorvát, bol z Chorvátskeho Grobu, jak môžete takéto informácie zverejniť. Inak vodič sa vyjadril, že to začala ona lebo ho predbehla z nesprávnej strany.

valdis ( 24. října 2016 19:52 )

Debilové z Blesku. Brouzdám i na servery SK. Řidič byl z Chrovátského Grobu -to je vesnice nad Bratislavou na Slovensku - né Chorvát! Je známa husíma pochoutkami.

lisakjirka ( 24. října 2016 17:37 )

Nějak mně chybí důvod incidentu ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání