Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Týnku našli mrtvou před domem na Proseku: Policie konečně ví, co ji zabilo

Autor: ljš - 
4. října 2016
20:55

Vypadalo to jako vražda, po třech měsících je ale definitivně jasno. Smrt šestadvacetileté Týny, jejíž tělo bylo začátkem července nalezeno před vchodem do paneláku na Proseku, nezpůsobil nikdo další. Ukazují to konečné výsledky soudní pitvy.

Kristýna před smrtí prohýřila noc v proseckých barech a ráno ji náhodný kolemjdoucí našel bezvládně ležet u vstupu do domu. Dívce už ale bohužel nebylo možné pomoci. „Sáhnul jsem na ni a cítil jsem, že je kůže volná, není pružná. Navíc měla na hrudníku černé skvrny. Já jsem viděl za války spoustu mrtvol, takže jsem si říkal, že je to konec. Ale stejně jsem pro jistotu hned volal sanitku,“ řekl tehdy Blesku. 

Přivolaný lékař už mohl jen konstatovat smrt, Týna byla v té době mrtvá už desítky minut. Přestože nikde nebyla krev, bylo její úmrtí označeno jako podezřelé. Dívka totiž podle svědka měla na hrudníku tmavé skvrny a nedalo se vyloučit, že s tělem někdo manipuloval. Na místo tak dorazila mordparta v čele se svým šéfem Josefem Marešem.

O den později si ale obyvatelé Proseka už mohli oddechnout, předběžné výsledky pitvy vraždu vyloučily. A tento závěr se o tři měsíce potvrdil i konečnou pitevní zprávou. Ta podle FTV Prima konstatuje, že za Kristýninou smrtí byly zdravotní problémy. Zřejmě tak nešlo o kombinaci léků a alkoholu, jak se domnívali její kamarádi. Policie případ na základě pitevního protokolu odložila.

Video  Na Proseku našli mrtvou ženu (†26).  - David Malík
Video se připravuje ...

Tessi ( 28. dubna 2017 02:59 )

Jezisi lidi, jak dokážete byt odporni - hyeny

ejvm1712 ( 5. října 2016 12:14 )

Týnka byla kurva a o tom to je

spoon ( 4. října 2016 23:48 )

Týnka našli mrtvou..a která to byla ten Týnek, tupci ožralí?

drazor ( 4. října 2016 21:10 )

,,Na místo tak dorazila mordparta včele,, to jako včelka Mája má mordpartu?? Tupci, kontrolujte si to po sobě!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání