Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

S nožem v ruce vykřikoval Allahu Akbar: Agresivního Alžířana na Mácháči museli vyvést z diskotéky

S nožem v ruce vykřikoval Alláh akbar: Agresivního Alžířana na Mácháči museli vyvést z diskotéky.
S nožem v ruce vykřikoval Alláh akbar: Agresivního Alžířana na Mácháči museli vyvést z diskotéky.  (Autor: archiv Blesku)
Autor: dce - 
20. srpna 2016
19:30

Pětadvacetiletého muže vyvedli policisté z diskotéky na festivalu Mácháč. S nožem v ruce se rozmachoval po lidech kolem sebe a vykřikoval slova „Alláh akbar“. Muž s alžírskými kořeny skončil v policejní cele!

Pořádně vyděšení museli být návštěvníci diskotéky festivalu Mácháč. V sobotu brzy ráno se zde totiž opilý mladík (25) s českým občanstvím a alžírským otcem rozmachoval nožem a vykřikoval nechvalně známá hesla!

„S nožem v ruce vyhrožoval stejně i návštěvníkům akce, kteří ho pro jeho agresivní chování napomínali. K muži se na místě přihlásil jeho o tři roky mladší známý. Ten se ho odtud snažil odvést, nicméně i on prohlašoval Alláh akbar, což u přítomných vyvolávalo velmi negativní emoce,“ řekla serveru Libereckádrbna.cz mluvčí policie Ivana Baláková.

Muže z Prahy zadrželi policisté, kteří na místo dorazili dvě minuty po obdržení telefonického hlášení od svědků. Mladík skončil v policejní cele. Byly také zahájeny úkony trestního řízení pro přečiny nebezpečného vyhrožování a výtržnictví.

Podle dechové zkoušky měl mladík v krvi 1,79 promile alkoholu. A to nebylo všechno – orientační test na drogy byl pozitivní na metamfetamin a opiáty. I jeho kamarád byl pod vlivem drog. Bude se policii zodpovídat z neuposlechnutí výzvy úřední osoby. 

HAHAHAHAHA ( 7. září 2016 03:11 )

To je reseni ze ?? meli by strelit tebe do hlavy za takovej komentar !!

HAHAHAHAHA ( 7. září 2016 03:09 )

Ty si fakt ***! ma cesky obcanstvi debile narodil se v CR a ma mamu cesku tak kam by mel podle tebe jit ty chytraku radci se venuj necemu nez psat nesmysly na netu

prycsnima ( 21. srpna 2016 12:46 )

 Nechte ho,nebo na vás přijde Makrela.

cotonice ( 21. srpna 2016 11:36 )

Redaktoři Blesku - nemáte o čem psát a takovou příležitost, jako je představiteli města Doksy schvalovaná techno - hašišárnu v chráněné krajinné oblasti , si necháte ujít? Od rána probíhají v Doksech kontroly všech aut odjíždějících z "festivalu" a překvapení je veliké - drogy, drogy,drogy. Celé dva jezdí záchranka a hasiči. Co vy na to ?? Žádný festival obyčejná techno - konaná na jedné z nejkrásnějších pláží v republice ..... 

petr11 ( 21. srpna 2016 10:48 )

....nikde jinde se o tom nepíše nebo se mýlím

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání